bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Mohács

Titulus: Regionális autóhitel

Mohács Baranya megye déli részén található, hazánk legdélebbi Duna-parti települése. Már az őskor óta lakott terület. A Római birodalom idején fontos védelmi vonal húzódott itt. 1093-ban találkozunk először a város nevével, amikor Szent László a pécsi püspöknek adományozza.

A térségben jellemző volt az állattartás, földművelés és a halászat. Kiváló minőségű talajjal rendelkezik. Főként búzát és kukoricát termesztettek a szántóföldeken. A tizenötödik században mezővárossá válik, de ezt a rangot később elveszíti. Az 1526-os történelmi jelentőségű vereség után a törökök elpusztították a várost. A Mohácstól körülbelül húsz kilométerre lévő Nagyharsánynál zajlott a második mohácsi csata, mely Magyarország török alóli felszabadulásának nevezetes eseménye volt. 1724-ben Mohács újra megkapta a mezővárosi rangot. Híres eseményt rendeznek meg évente a városban, az ezrek által látogatott busójárást, melyet az UNESCO felvett a szellemiörökség-listára 2009-ben.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Manapság már gyorsan és könnyen megoldható az autóhitel ügyintézés, még akkor is, ha nem abban a térségben lakunk, ahol a hitelt intéző cég található. Ha minket választ, akkor nem akadály a távolság, hiszen modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően házhoz megyünk, az ország bármely területére és segítünk elintézni autóhitelét, autólízingét vagy gyorskölcsönét. Továbbá garantáljuk a lehető leggyorsabb és legkényelmesebb ügyintézést, mindent meg tudunk oldani interneten és telefonon keresztül. A hitelbírálathoz szükséges dokumentumokat sem kell behoznia személyesen irodánkba, elég, ha elküldi nekünk faxon vagy emailben. A szerződést munkatársunk pár napon belül elviszi Önnek akár Mohácsra is, otthonába vagy munkahelyére, ahol Önnek a legkényelmesebb. Abban is tudunk segíteni, ha meglévő hitelét szeretné egy kedvezőbbre cserélni. Ha felkeltettük érdeklődését, keresse fel honlapunkat és küldje vissza az autóhitel kalkulátor link alatti űrlapot kitöltve. Munkatársunk egy napon belül felveszi Önnel a kapcsolatot és megkezdődhet az ügyintézés.