bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Mátészalka

Titulus: Regionális autóhitel

Mátészalka Szabolcs-Szatmár-Bereg megye második legnépesebb városa. Négy település összevonásából jött létre. Nevét először 1216-ban említik, majd 1231-ben. A tizenkilencedik században megindult a polgári városiasodás.

A század vége felé korszerű mezőgazdasági gyártelep jött létre, majd megépültek a vasútvonalak és a bankok. Patikák és üzletek nyíltak. Megjelent az első napilap is 1890-ben. A trianoni békeszerződés után Mátészalka Szatmár, majd Ugocsa és Bereg vármegye székhelye lett. Az új városközpont területén nagyszabású építkezések folytak. Elkészült a vármegyeháza, a kórház, az iparosok székháza, a téli gazdasági iskola, a hősök iskolája és a sportpálya is. 1969-ben vált várossá, a nagymértékű fejlődésnek köszönhetően. A hetvenes évekre az iparosítás, a közművesítés, a lakásépítés, a kereskedelem és szolgáltatások fejlesztése volt jellemző. 1981-ben a Magyar Urbanisztikai Társaság Hild János-díjat adományozott Mátészalkának az eredményes városfejlesztési tevékenységekért.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Az autóhitel, autólízing vagy gyorskölcsön ügyintézés manapság már nagyon könnyen és gyorsan megoldható, függetlenül attól, hogy az ország mely részén lakunk. Ha cégünket választja, akkor Önnek nem kell kimozdulnia otthonról, hogy aláírja a szerződést. Ha Mátészalkán lakik, akkor sem kell órákat töltenie az utazással, ha például autót szeretne venni hitelre. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően mi visszük el a szerződést oda, ahova szeretné. Gyors és kényelmes ügyintézést biztosítunk. Mindent meg tudunk oldani interneten és telefonon keresztül. A dokumentumokat, melyek a bírálathoz szükségesek, elküldheti emailben vagy faxon, emiatt sem kell befáradnia irodánkba. Ha felkeltettük érdeklődését, mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon lévő autóhitel kalkulátor gombra kattint, kitölti az ott található űrlapot és visszaküldi nekünk. Munkatársunk egy napon belül jelentkezni fog és ajánlatot tesz Önnek. Ha ez megfelelő, elindítjuk a kérelmet és egy-két napon belül megkaphatja a kívánt összeget.