bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Komárom

Titulus: Regionális autóhitel

Komárom, Komárom-Esztergom megye északnyugati szélén, a Kisalföld keleti részén található. Eredetileg a Duna jobb partján Új-Szőny nevű település volt, de 1896-ban egyesítették a Duna bal partján fekvő Komárommal.

1977-ben pedig Szőnnyel is egyesült. A kedvező dunai átkelőhely jelentős szerepet biztosított Komáromnak, kereskedelmi és stratégiai szempontból. Már a római kor óta fontos a helyi vízi és szárazföldi közlekedési útvonal. Az északi és a déli rész között sokáig, egészen a tizenhatodik század végéig, csak hajóval lehetett közlekedni. 1589-ben Pálffy Miklós várkapitány építetett hajóhidat a vár és a Szent Péter palánk közé. A tizenhatodik században a település a török hadjáratok áldozatává vált. Később, a trianoni békeszerződés leírja, hogy az északi-komáromi rész Csehszlovákia részévé vált, Komárno néven. A déli pedig, Komárom-Újváros néven, Csonka Komárom vármegye székhelye volt 1923-ig. Megindult a fejlődés. 1927-ben népkönyvtár, 1930-ban filmszínház, pár évvel később zeneiskola és strandfürdő is alakult.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Ha autóhitelt szeretnénk felvenni, ne az legyen a szempont, hogy a lakóhelyünkhöz legközelebbi céggel kössünk szerződést. Ha autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt szeretnénk, manapság már nem számít a távolság. Így ne az legyen a célunk, hogy a lakóhelyünkhöz legközelebbi céggel kössünk szerződést. Ha Komáromban lakik és minket választ, akkor Önnek nem kell kimozdulnia otthonról. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően, a szerződést mi visszük házhoz, otthonába vagy munkahelyére. Garantáljuk, hogy az ügyintézés a lehető leggyorsabb és legkényelmesebb módon történjen. Mindent telefonon és interneten keresztül bonyolítunk. A szükséges dokumentumokat pedig elég, ha elküldi irodánkba faxon vagy emailben. Első lépésként mindössze annyit kell tennie, hogy felveszi velünk a kapcsolatot honlapunkon keresztül. Az autóhitel kalkulátor linkre kattintva töltse ki az ott található űrlapot, majd küldje vissza nekünk. A beérkezést követően kollégánk egy napon belül fel fogja keresni Önt. A papírokat elvisszük a megadott helyre pár napon belül.