bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Kisvárda

Titulus: Regionális autóhitel

Ha szeretnénk felvenni új vagy használt autóra hitelt, ne az legyen a szempont, hogy a lakóhelyünkhöz legközelebbi céggel szerződjünk. Manapság már nem számít a távolság. Ha Kisvárdán lakik és minket keres fel autóhitellel, autólízinggel vagy gyorskölcsönnel kapcsolatban, akkor ki sem kell mozdulnia otthonról.

Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően mi visszük házhoz a szerződést, az ország bármely területére. Garantáljuk továbbá a gyors és kényelmes ügyintézést. Nem kell befáradnia irodánkba, hogy elhozza a szükséges dokumentumokat, elég, ha elküldi emailben vagy faxon. A további ügyintézést pedig telefonon és interneten keresztül bonyolítjuk. Önnek mindössze annyit kell tennie, hogy felveszi velünk a kapcsolatot. Ha kíváncsi ajánlatunkra, csak kattintson a honlapunkon lévő autóhitel kalkulátor linkre, töltse ki, majd küldje vissza az ott található űrlapot. Munkatársunk ezt követően, egy napon belül felkeresi Önt, hogy egyeztessék a részleteket. A szerződést egy-két napon belül elviszi kollégánk az Ön által megadott helyre, otthonába vagy munkahelyére.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Kisvárda Szabolcs-Szatmár-Bereg megye északi részén, a Nyírség és a Rétköz határánál fekszik. A Nyírség felőli oldalon homokbuckás, homokdombos területek a jellemzők, nyugati részén pedig mocsaras vidék jellemzi. 895 óta élnek itt magyarok, a település a földvárra épített határvédő rendszer központja. 1085-ben itt állította meg Szent László Kutesk kun fejedelem seregét. A tizenkettedik században csökkent határvédelmi funkciója, viszont gazdasági szerepe egyre nőtt. Ebben az időszakban is tartanak már heti vásárokat a településen, később pedig vásártartási jogot is szereznek. Így 1421-ben Kisvárda meg is kapja a városi rangot. A tizenötödik században megindult a vár építése, melynek romjai ma központi szerepet kapnak a város kulturális életében. A század közepén pedig megindult a kőfalak építése is. 1591-ben megalakul az első céh a városban, a Csizmadia céh. A polgárosodás csak két évszázaddal később indult meg, aminek következtében fellendült újra a gazdasági és kulturális élet is.