bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Keszthely

Titulus: Regionális autóhitel

Keszthely Zala megye keleti részén, a Dunántúlon található. A Balaton nyugati szegletében, a Keszthelyi-öböl partján fekszik. Északi része dombos, a Zalai-dombság és a Keszthelyi-hegység dombjai, hegyei fogják körül a várost.

Déli részére viszont a síkság a jellemző. Keszthely jelentős történelmi múlttal rendelkezik, fontos gazdasági és turisztikai központ. A nyári szezonban hajójáratokat indítanak több balatoni településre. A város jelentős műemléke a Festetics-kastély, melynek építése a tizennyolcadik század közepén indult, barokk stílusban, de csak az 1880-as években fejeződött be. A kastély Tükör termében hetente tartanak operett koncerteket. Ezenkívül számos más rendezvénynek is helyet ad a város. Önálló színházzal és kongresszusi központtal rendelkezik. Több könyvtár is található Keszthelyen, a Helikon könyvtár gyűjteményét a Festetics család hozta létre. Az ide látogatóknak érdemes ellátogatni a helyi múzeumokba, például a Balatoni Múzeumba, a Marcipán Múzeumba, a Pantheonba és a Babamúzeumba is.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Cégünk sok ügyféllel rendelkezik az ország számos területéről. Ha Ön Keszthelyen lakik, akkor sem kell órákat utaznia, ha minket választ. Segítünk autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt intézni Önnek. Garantáljuk a leggyorsabb és legkényelmesebb ügyintézést. Nem számít, hogy új vagy használt autót szeretne venni hitelre, mi mindenre találunk megoldást. Abban is tudunk segíteni, ha jelenlegi hitelét szeretné lecserélni egy kedvezőbbre. Mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően a szerződés aláírásához sem kell személyesen bejönnie irodánkba, a szerződést mi visszük házhoz, oda, ahol Önnek a legkényelmesebb, otthonába vagy akár munkahelyére. Első lépésként mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon található autóhitel kalkulátor linkre kattint, kitölti az ott található űrlapot és visszaküldi nekünk. Munkatársunk egy napon belül jelentkezni fog Önnél, hogy megbeszéljék a részleteket. Ezután mindent telefonon és interneten keresztül bonyolítunk, a szükséges dokumentumokat pedig elküldheti faxon vagy emailben is.