bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Dombóvár

Titulus: Regionális autóhitel

Dombóvár Tolna megye második legnagyobb települése, a Kapos völgyében található. A város, kedvező fekvésének köszönhette létezését, a rómaiak idejében fontos utak vezettek itt.

Már a tizenkettedik században állt a vártorony, mely a település első erődítménye lehetett. Az 1517-ben kiadott Hármaskönyv nagy részét itt írta Werbőczy István. Ez a mű közel négy évszázadon át meghatározta hazánkban a politikai és jogi gondolkodást. Tinódi Lantos Sebestyén is tartózkodott a Dombó család egyik várában. Itt szerezte egyik széphistóriáját, a „Jáson és Medea”-t. A tizenhetedik században a vár környékét elpusztították, a törökök kiűzése után pedig felrobbantották a várat. A lakosság a mai Kakasdombon építette fel az újabb lakóházakat. Dombóvár környékén hatalmas területek váltak gazdátlanná. Ezeket Esterházy Pál vásárolta meg, így az Esterházy famíliának jelentős szerepe volt Dombóvár életében, egészen 1944-ig. 1970-ben megkapta a városi rangot, így fellendült az ipar és a kereskedelem. 1937-ben elkezdték a Gunaras termál, és gyógyfürdő építését, mely ma jelentős turisztikai célpont.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Ha hitelt szeretne felvenni, ne aggódjon amiatt, hogy sokat kell utaznia az ügyintézés végett. Sok esetben már nem helyhez kötött a szerződéskötés. Ha Dombóváron lakik és cégünket választja, nem kell kimozdulnia otthonról. Keressen fel minket, ha autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt szeretne. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően a szerződést mi visszük házhoz, otthonába vagy munkahelyére. Továbbá garantáljuk a gyors és kényelmes ügyintézést, hiszen mindent el tudunk intézni telefonon és interneten keresztül. A szükséges dokumentumokat pedig elküldheti emailben vagy faxon. Ha szeretne ajánlatot kérni, mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon lévő autóhitel kalkulátor linkre kattint, kitölti és visszaküldi nekünk az ott található igénylőlapot. Ezt követően munkatársunk egy napon belül felhívja Önt és telefonon egyeztetik a részleteket. Ezután, ha Önnek megfelelő ajánlatunk, elindítjuk a kérelmet. A szerződést pedig pár napon belül eljuttatjuk Önhöz.