bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Csongrád

Titulus: Regionális autóhitel

Csongrád a Tisza jobb partján, a Körös torkolatánál fekszik, Csongrád megyében található város. A monda szerint 896-ban Árpád fejedelem, Ond törzsének adta szálláshelyül. Ond fia földvárat építtetett, melyet „Csernigrádnak” hívtak, ebből eredhet Csongrád neve.

A tizenegyedik században a vármegye központja lett Szent István kezdeményezésére. Majd a tatárjárás során feldúlták, elvesztette ezt a szerepét. A tizenötödik század elején kapott ismét városi rangot. A tizennyolcadik században fejlődésnek indult, az 1720-as években megépült a Szent Rókus Templom, majd 1769-ben a Nagyboldogasszony templom is, mely a főtéren található. Az 1930-as években újabb fejlesztések indultak Piroska Jánosnak köszönhetően, aki akkor a város polgármestere volt. Megépült a református templom, a villanytelep, platánfákat telepítettek az utcákra és közterekre. Továbbá az ő nevéhez fűződik még az állami borközraktár és az új városháza is. Utóbbinak tervezésében is részt vett. Számos turistát a természeti értékek vonzanak Csongrádra, egyik kedvelt pihenőhely a Körös-torok.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Ha szeretne új vagy használt autót vásárolni hitelre vagy jelenlegi kölcsönét cserélné le egy kedvezőbbre, akkor mi segítünk kiválasztani Önnek a legoptimálisabb konstrukciót. Ráadásul, ha minket választ, akkor a távolság miatt sem kell aggódnia. Akár Csongrádban is lakhat, Önnek nem kell kimozdulnia otthonról, nem kell órákat töltenie az utazással, mi házhoz visszük a szerződést, modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően. Ha felkeltettük érdeklődését és autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt szeretne, akkor első lépésként kattintson a honlapunkon lévő autóhitel kalkulátor linkre, töltse ki, majd küldje vissza nekünk az ott található űrlapot. Munkatársunk fel fogja keresni egy napon belül, hogy megbeszéljék a részleteket. Ha ajánlatunk megfelelő, akkor mindössze pár nap leforgása alatt kézhez kapja a szerződést, melyet az Ön által megjelölt helyre viszünk. Az ügyintézést pedig gyorsan intézzük, interneten és telefonon keresztül bonyolítjuk. A szükséges dokumentumokat elég, ha emailben vagy faxon küldi el nekünk.