bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Budakeszi

Titulus: Regionális autóhitel

Budakeszi Pest megye nyugati részén található, szinte minden irányból hegyek határolják, a Biai-hegy, a Kis-Kopasz, a Hárs-hegy és a János-hegy veszik körbe. Földrajzi fekvése kedvező, nagy részét tölgyes erdő borítja.

Budakeszi nemzetközi jelentőségű város, mivel 2001 óta a Nemzetközi Vadvédelmi Tanács székhelyéül szolgál. Fontos továbbá a Pilisi Parkerdőgazdaság tevékenysége is. A társaság 1969-ben jött létre azzal a céllal, hogy a természetjárás és az erdőgazdálkodás szempontjait egyensúlyban tartó gazdálkodást valósítson meg a főváros környékének erdeiben. Főépítésze 1977 és 1981 között Makovecz Imre volt. Ezeket az erdőket rengetegen látogatják, több millió turista megfordul itt egy év alatt. A gyalogos természetjárás mellett az ide látogatók kijelölt útvonalakon kerékpározhatnak, lovagolhatnak, sőt, még a siklóernyőzést is kipróbálhatják. Fontos megemlíteni még a budakeszi Vadasparkot, melynek története igazán 1979-ben kezdődött. Ekkor nyílt meg a nagyközönség előtt. Egyik fő célja, hogy az ide látogatók megismerjék a vadon élő állatokat és környezetüket.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Sokan úgy gondolják, hogy ha autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt szeretnének, akkor az ügyintézés helyhez kötött. Ha cégünket választja, akkor nem kell aggódnia a távolság miatt. Még ha Budakeszin lakik is, nem kell beutaznia a fővárosba a hitel intézése miatt. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően mi visszük házhoz a szerződést, oda ahova Ön szeretné. Az ügyintézés többi részét pedig a lehető leggyorsabban és legkényelmesebben intézzük, hiszen mindent meg tudunk oldani interneten és telefonon keresztül. Ha kíváncsi ajánlatunkra, akkor kattintson a honlapunkon lévő autóhitel kalkulátor linkre, töltse ki, majd küldje vissza az ott található űrlapot. A beérkezést követően kollégánk egy napon belül felkeresi Önt és ha megfelelő az ajánlatunk, akkor elindítjuk a kérelmet. Forduljon hozzánk akkor is, ha nem elégedett jelenlegi hitelével, megkeressük Önnek a legkedvezőbb megoldást. A hitelbírálathoz szükséges dokumentumokat emailben vagy faxon is elküldheti nekünk. A szerződést pedig pár napon belül kézhez kapja.