bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Békés

Titulus: Regionális autóhitel

Sokan felkeresnek minket az ország számos területéről, ha autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt szeretnének. Legyen szó új autó vásárlásáról vagy jelenlegi hitelének egy kedvezőbbre való váltásáról, mi mindenben tudunk segíteni, méghozzá úgy, hogy Önnek nem kell kimozdulnia otthonról.

Akár Békésen lakik, modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően, az ország bármely területére elvisszük a szerződést. Az ügyintézést is kényelmesen és gyorsan, interneten és telefonon keresztül bonyolítjuk. A szükséges dokumentumokat pedig elküldheti hozzánk emailben vagy faxon is. Így Önnek nem kell személyesen eljönnie irodánkba. Ha felkeltettük érdeklődését, kattintson a honlapunkon lévő autóhitel kalkulátor linkre, töltse ki és küldje vissza az ott található igénylőlapot. Munkatársunk egy napon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, és ha ajánlatunk megfelelő Önnek, akkor elindítjuk a kérelmet. A szerződést pedig elvisszük az Ön által megjelölt helyre, otthonába vagy munkahelyére.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Békés, Békés megyében található. Nevét, első ispánjáról kapta a város, a vár és a megye is. A térségben az állattenyésztő és fölművelő népcsoportok váltották egymást, egészen időszámításunk kezdetéig. Az i.sz. első évezredben pedig állattenyésztő lovas nomádok éltek itt. A település a honfoglalás után háromszor is elpusztult, de végül 1711 óta már folyamatosan lakják. Az Árpád-házi királyok uralkodása alatt Békés az egyházi és világi igazgatás, illetve a gazdasági, kulturális élet területi központja volt. A város jellegzetessége a hatalmas területű külső kertövezet, mely a lakosság szempontjából is fontos helyszín. Sokan termesztenek itt szilvát, almát, meggyet, cseresznyét, diót és számos más konyhakerti növényt. Békés fontos folyóvize a Kettős-Körös, de ezenkívül találhatók itt források és tártak fel gyógyhatású melegvizet is, amelyre gyógyfürdőt építettek. Számos nevezetesség is van a városban, érdemes megnézni például a Wenckheim-kastélyt. De találunk itt számos múzeumot, templomot és szobrot is.