bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Balatonfüred

Titulus: Regionális autóhitel

Balatonfüred a legrégebbi üdülőhely a Balaton-parton, Veszprém megyében található. Régóta lakott település, már a rómaiak is éltek itt. A Tihanyi Apátság egy birtokösszeírásában találkozunk először a város nevével 1211-ben.

A tizennyolcadik században találtak itt gyógyvizet. Hamarosan kétemeletes fürdőház is épült. A tizenkilencedik század elején rohamosan megindult a fejlődés. A város számos szórakozási lehetőséget nyújtott lakóinak és az ide látogatóknak. A nyári időszakban fából készült színház várta a kikapcsolódni vágyókat. 1831-ben pedig, Kisfaludy Sándor kezdeményezésére, megépült a Dunántúl első magyar nyelvű kőszínháza. 1825-ben Horváth János megrendezte az első Anna-bált, lánya, Anna Krisztina tiszteletére. Ez a rendezvény azóta hagyománnyá vált, évente megrendezésre kerül. 1846-ban innen indult az első balatoni gőzhajó, a Kisfaludy, Széchenyi István kezdeményezésének köszönhetően. A kiegyezés után nagyon népszerű találkozóhellyé vált Balatonfüred. Szívesen szervezték ide összejövetelüket a művészek, politikusok. Jókai Mór is itt írta meg egyik leghíresebb regényét, Az arany embert.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Manapság könnyen megoldható az autóhitel ügyintézés, még akkor is, ha nem abban a városban lakunk, ahol a cég található. Ha például Balatonfüreden lakik, akkor sem kell utaznia, hogy hozzájusson a kölcsönhöz. Ha nincs ideje és kényelmes, gyors ügyintézésre vágyik, akkor keresse fel munkatársainkat és bízza rájuk hitelének intézését. Ha minket választ, és autóhitelt, autólízinget vagy gyorshitelt szeretne, akkor nem akadály a távolság, hiszen házhoz megyünk, az ország egész területén. Mindez modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhető. Kollégáink elviszik a szerződést oda, ahova Ön szeretné, otthonába vagy munkahelyére. Honlapunkon megtalálja az autóhitel kalkulátor linket, melyre kattintva elég egy űrlapot kitöltenie és eljuttatnia hozzánk. Munkatársunk egy napon belül felveszi Önnel a kapcsolatot és az ügyintézés innentől kezdve interneten és telefonon keresztül is megoldható. A dokumentumokat pedig, melyek szükségesek a hitel felvételéhez, elég, ha emailben vagy faxon küldi el hozzánk.