bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Balassagyarmat

Titulus: Regionális autóhitel

Ha szeretnénk felvenni autóhitelt, ne az legyen a szempont, hogy a lakóhelyünkhöz legközelebbi céggel szerződjünk. Manapság már nem számít a távolság. Ha autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt szeretne és minket választ, mi garantáljuk a gyors és kényelmes ügyintézést.

Mindent el tudunk intézni interneten és telefonon keresztül, így Önnek ki sem kell mozdulnia otthonról. A szerződést pedig modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően házhoz visszük, oda, ahol Önnek a legkényelmesebb, az ország bármely területén. Ha például Balassagyarmaton lakik, Önnek akkor sem kell kimozdulnia otthonról. Ha felkeltettük érdeklődését, mindössze annyit kell tennie, hogy felveszi velünk a kapcsolatot honlapunkon keresztül. Ha ajánlatot szeretne kérni, kattintson az autóhitel kalkulátor linkre, töltse ki és küldje vissza az ott található igénylőlapot. Kollégánk hamarosan felkeresi Önt, hogy egyeztessék a részleteket. A szerződést pedig egy-két napon belül elvisszük az Ön által megadott helyre, otthonába vagy munkahelyére.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Balassagyarmat Észak-Magyarországon, Nógrád megye északnyugati részén található. Az Ipoly folyó bal partján terül el. A folyó jobb partján lévő terület is ide tartozott, de ma már Szlovákia része. A település legrégebbi leletei a rézkorból származnak. Nevét egyrészt a Balassa családról kapta, akik legfontosabb birtokosai voltak a tizenötödik században. Másrészt pedig a Gyarmat nevű honfoglaló magyar törzsről, akik itt telepedtek le. 1437-ben Balassagyarmat mezőváros lett. A térség elveszítette jelentőségét, amikor 1665-ben a törökök elfoglalták és felrobbantották a várat. A tizenhetedik században kezdték csak visszatelepíteni a lakosságot. Nem volt nehéz feladat újra benépesíteni a térséget, mivel földrajzi fekvése nagyon kedvező, kereskedelmi csomópont, mely az Alföld településeit köti össze a Felső-Magyarországon található bányavárosokkal. Számos rendezvényt tartanak a városban. Évente megrendezik például az Anna napi palóc búcsút, melynek célja a palóc kultúra népszerűsítése.