bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Szombathely

Titulus: Regionális autóhitel

Szombathely Vas megye székhelye. Hazánk legrégebbi alapítású városa. A Nyugat királynőjének is nevezik. Elnevezése onnan származik, hogy a városban szombatonként tartották a hetivásárokat.

Szombathely már az ősidők óta lakott terület. Már a római korban is fontos útvonalak hálózták, melyek összekötötték a birodalom többi pontjával. 2000 óta egy nagyon népszerű fesztivált rendeznek meg minden évben a városban, a Savaria Karnevált, melynek története a hatvanas évekre nyúlik vissza. Nem véletlenül Szombathely ad otthon a karneválnak, hiszen régen ez a település egy római katonai tábor volt. A rendezvény tematikája minden évben más. Mindig egy-egy helyi személyiséghez vagy eseményhez kötődik. A három napos rendezvény ideje alatt rengeteg programmal és helyszínnel találkozhatnak az ide látogatók. Sokan római öltözékekben sétálnak a város utcáin. Turisztikai szempontból még fontos megemlíteni a Kámoni arborétumot. Hazánkban itt van a legnagyobb fásszárú gyűjtemény, igazi ritkaságokkal találkozhatunk itt. Az arborétum gyönyörű rózsaparkkal is rendelkezik, melyben több, mint ötszáz fajt láthatunk. Hazánk legnagyobb kaktuszgyűjteménye is a Kámoni arborétumban található.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően nem számít, ha Ön Szombathelyen vagy környékén lakik és autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt szeretne felvenni. A szerződést mi visszük házhoz, az Ön által megadott helyre, otthonába vagy akár munkahelyére. Nálunk nem akadály a távolság, ügyfeleinknek nem kell utaznia, ha új vagy használt autót szeretnének venni hitelre. Forduljon hozzánk bizalommal, akkor is, ha nem elégedett jelenlegi hitelével, segítünk egy kedvezőbbet találni. Ha felkeltettük érdeklődését, kattintson honlapunkon található autóhitel kalkulátor linkre, töltse ki és küldje vissza az ott található űrlapot. A beérkezést követően munkatársunk egy napon belül felkeresi Önt, hogy megbeszéljék a részleteket. A szükséges dokumentumokat pedig elég, ha emailben vagy faxon elküldi hozzánk. Az ügyintézést a lehető leggyorsabban és legkényelmesebben bonyolítjuk, hiszen mindent el tudunk intézni interneten és telefonon keresztül. A szerződést pedig egy-két napon belül elviszi munkatársunk az Ön által megjelölt helyre.