bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Szentes

Titulus: Regionális autóhitel

Szentes Csongrád megye északi részén található, a Tisza keleti oldalán fekszik. A város nevének származását még nem sikerült kideríteni. Legkorábban egy 1332-ből származó oklevélben találkozunk vele Szentüs alakban.

A mai írásmód a tizenhetedik században vált ismertté. A térség a királyi család kezében volt az államalapítás idején. Sokan elmenekültek a mohácsi csatavesztés után az adózási rendszer miatt. 1570-re viszont már újra sok lakója volt a településnek, de újabb csapás következett, a tizenötéves háború alatt lángba borult a térség. A települést kifosztották, a lakók elmenekültek. A város ismét hamar kiheverte a pusztítást. 1709-ben viszont a pestis pusztított, mely sok áldozatot követelt. A tizennyolcadik században báró Harruckern János György lendítette fel a gazdaságot Szentesen. A császári katonákat itt látták el élelemmel. A báró fia iparosokat hozott ide, így a lakosság száma is nőtt, az 1820-as évekre megtöbbszöröződött, már több mint 15 ezren voltak. Szentes Csongrád vármegye székhelyévé vált 1883 és 1950 között.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Cégünk sok ügyféllel rendelkezik az ország számos területéről. Ha Ön Szentesen lakik, és autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt szeretne, akkor sem kell utaznia, ha minket választ. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően a szerződést mi visszük az Ön által megadott helyre, otthonába vagy munkahelyére. Nem számít, hogy új vagy használt autót szeretne venni, mi mindenre találunk megoldást. Abban az esetben is tudunk segíteni, ha nem elégedett jelenlegi hitelével és szeretné azt lecserélni egy kedvezőbbre. Az ügyintézést pedig a lehető leggyorsabb és legkényelmesebb módon intézzük, mindent interneten és telefonon keresztül meg tudunk oldani. A szükséges dokumentumokat elküldheti emailben vagy faxon is. Első lépésként mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon található autóhitel kalkulátor linkre kattint, kitölti az ott található űrlapot, majd visszaküldi nekünk. A beérkezést követően munkatársunk egy napon belül jelentkezni fog Önnél, hogy egyeztessék a részleteket. A szerződést pedig pár napon belül elvisszük a megjelölt helyre.