bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Siófok

Titulus: Regionális autóhitel

Siófok a Balatonpart legnagyobb városa, a déli parton, Somogy megyében található. Északról a Balaton, délről és nyugatról a Külső-Somogy dombjai, keletről pedig a Mezőföld fennsíkja határolja.

A település már a római kortól lakott. A turisztikai fejlesztések az 1960-as években kezdődtek, megjelentek a külföldi vendégek. Számos területrendezési-fejlesztési program is zajlott, ami még több turistát vonzott a városba. Jelentősen megváltozott a sétálóutca, a Petőfi sétány képe, új térkő borítást kapott, szökőkutak, hangulatos teraszok tarkítják. A Jókai tér népszerű turisztikai helyszín Siófokon, 2006-os átalakítása óta pedig még kiemelkedőbb szerephez jutott. A Szent Miklós parkban megépítették a nemzetközi színvonalú Galerius Élményfürdő és Wellnes Központot, mely szintén remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt. A város egyik érdekes épülete az evangélikus templom, melyet híres építészünk, Makovecz Imre tervezett.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Manapság már nagyon könnyen és gyorsan megoldható, ha valaki autóhitelt szeretne felvenni. Az autóhitel, autólízing vagy gyorskölcsön ügyintézés már nagyon könnyen és gyorsan zajlik, függetlenül attól, hogy az ország mely részén lakunk. Ha a mi cégünket választja, akkor Önnek nem kell órákat utaznia, hogy aláírja a szerződést. Ha például Siófokon lakik, akkor sem kell a távolság miatt aggódnia. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően a papírokat mi visszük el az Ön által megadott helyre. A hitelbírálathoz szükséges dokumentumokat sem kell személyesen elhoznia irodánkba, elég, ha emailben vagy faxon elküldi nekünk. Forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk Önnek megtalálni a legkedvezőbb megoldást, ha új vagy használt autót szeretne venni, vagy esetleg jelenlegi hitelével nem elégedett. Ha felkeltettük érdeklődését, mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon lévő autóhitel kalkulátor linkre kattint, kitölti az ott található igénylőlapot és visszaküldi nekünk. Munkatársunk egy napon belül jelentkezni fog és megbeszéli Önnel a részleteket. A további ügyintézés már gyorsan és kényelmesen zajlik, hiszen mindent el tudunk intézni telefonon és interneten keresztül. A szerződést pedig egy-két napon belül elvisszük otthonába vagy akár munkahelyére is.