bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Pécs

Titulus: Regionális autóhitel

Pécs hazánk ötödik legnagyobb városa, Baranya megye székhelye. Magyarország déli részén helyezkedik el, északról a Mecsek, délről sík vidék határolja. Régóta létező város, a rómaiak alapították Sopianae néven.

Már akkor fontos település volt, a negyedik századra a kereszténység központjává és tartományi székhellyé vált. Kedvező földrajzi adottságokkal rendelkezik, hiszen nagy mértékben borítják erdős területek. Pécs soknemzetiségű település, ennek is köszönhető, hogy egyik évben elnyerte az Európa kulturális fővárosa címet. Hazánk egyik legjelentősebb kulturális eseményévé nőtte ki magát a Pécsi Országos Színházi Találkozó. híres termékek készülnek a városban. Egyik legismertebb a Zsolnay-porcelán. Ezenkívül fontos megemlíteni a Pécsi Sörfőzdét, amit még 1848-ban alapítottak Pannónia Sörgyár néven. Pécs az ország egyik leggazdagabb települése műemlékek tekintetében. Fejlett kulturális élettel rendelkezik. Számos zene- és képzőművészeti gyűjtemény található itt. Rengeteg a múzeum, könyvtár, ifjúsági központ van a városban.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Ha szeretne autóhitelt, autólízinget vagy gyorshitelt, de nem akar órákat utazással eltölteni, hogy ezt elintézze, akkor keresse fel cégünket. Ha Pécsett lakik, akkor sem kell a távolság miatt aggódnia. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően, mi visszük Önhöz a szerződést, otthonába vagy munkahelyére, oda, ahol Önnek a legkényelmesebb. Akár új autót vásárolna vagy eladná a régit, mi mindenben tudunk segíteni. Akkor is, ha jelenlegi hitelét szeretné egy kedvezőbbre cserélni. Garantáljuk a gyors és kényelmes ügyintézést, Önnek nem kell befáradnia irodánkba, hiszen mindent el tudunk intézni interneten és telefonon keresztül. A bírálathoz szükséges dokumentumokat pedig elküldheti hozzánk emailben vagy faxon. Ha felkeltettük érdeklődését, mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon található kalkulátor linkre kattintva kitölti az űrlapot és visszaküldi nekünk. Miután ez beérkezett, munkatársunk felkeresi Önt. A szerződést pedig egy-két napon belül aláírhatja az Ön által megjelölt helyen.