bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Pápa

Titulus: Regionális autóhitel

Pápa Veszprém megyében található, a Pápai kistérség központja. A Bakony hegység és a Kisalföld találkozásánál, a Tapolca-patak völgyében fekszik. Pápa az 1100-as években, mint mezőváros volt jelentős.

A 19. századra ez a szerepe kiteljesedett, akkoriban már huszonkettő malmot hajtott a településen a Tapolca-patak vize. Manapság ezek, mint látványosságok maradtak fent, hiszen a patak kiszáradt és már nem hajtja a malmokat. Ennek oka az iparosodás és a bauxittermelés volt. A 18. századtól Pápa, mint iskolaváros is fontos szerepet töltött be. Az 1531-ben alapított Református Kollégiumban tanult Petőfi Sándor és Jókai Mór, a mai Türr István Gimnázium diákja pedig Deák Ferenc volt. 1786-ban létrejött a Kluge család kékfestő műhelye, ami szintén jelentős szerepet kapott a városban, sőt, országos szinten is. Ma ennek helyén Múzeum áll, mely bemutatja a kékfestés mesterségét. Pápa nevezetességei közé tartozik továbbá a katolikus nagytemplom, melyet 1774-ben kezdtek el építeni Fellner Jakab tervei alapján. Az Esterházy-kastély az egykori vár átépítésével készült, Franz Anton Pilgram vezetésével, aki a kor nagy építésze volt.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Cégünk sok ügyféllel rendelkezik az ország számos területéről. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően, nálunk nem akadály a távolság, ügyfeleinknek nem kell utazni, ha autóhitelt, autólízinget vagy gyorshitelt szeretnének intézni. Ha Ön Pápán lakik, akkor sem kell kimozdulnia otthonról, mert a szerződést mi visszük házhoz, oda, ahol Önnek a legkényelmesebb, otthonába vagy akár munkahelyére. Az ügyintézés többi részét pedig telefonon és interneten keresztül is meg tudjuk oldani. A dokumentumokat, amik a hitel bírálatához szükségesek pedig elég, ha emailben vagy faxon elküldi hozzánk. Ha szeretne tőlünk ajánlatot kérni, mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon található autóhitel kalkulátor gombra kattint, majd kitölti az ott található űrlapot és elküldi munkatársunk részére. A beérkezést követően mi egy napon belül jelentkezni fogunk Önnél és egyeztetjük a részleteket. A szerződést egy-két napon belül kézhez is kapja, munkatársunk elviszi az Ön által megadott helyre.