bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Nyíregyháza

Titulus: Regionális autóhitel

Nyíregyháza Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelye, hazánk hetedik legnagyobb városa. A második legjelentősebb település az Észak-Alföldön Debrecen után. Már a honfoglalás idejében is lakott terület volt.

A Rákóczi-szabadságharc után indult növekedésnek a város népessége. Az evangélikus bevándorlók megalapították az első gimnáziumot, mely ma a Nyíregyházi Evangélikus Kossuth Lajos Gimnázium. 1786-ban a város mezővárosi rangot kapott, ekkor még többen költöztek ide. Így a megye legnépesebb települése lett. Az 1960-as évektől hirtelen fejlődésnek indult. Nyíregyháza ma már nagyon fontos oktatási és kulturális központ. Az ide látogatók számos rendezvényen és kulturális programon vehetnek részt. Érdemes megnézni a Múzeumfalut, a Sóstót, mely színvonalas művészeti élettel büszkélkedhet. Ezen kívül itt található az európai szinten elismert Nyíregyházi Állatpark, mely a tölgyerdő mélyén, egy szinte háborítatlan környezetben kapott helyet. A látogatók megtekinthetik a különböző földrészek állatait. A harminc hektáros területen több, mint háromszáz különleges fajjal találkozhatnak.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Ha autóhitelt szeretne, és nem akar órákat utazni az ügyintézés miatt, akkor keresse fel cégünket. Akár Nyíregyházán vagy környékén lakik, Önnek akkor sem kell aggódnia a távolság miatt. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően Önnek nem kell egy lépést sem tennie, ha minket választ. Segítünk megtalálni a legmegfelelőbb autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt. Abban is tudunk segíteni, ha nem elégedett jelenlegi hitelével és szeretné azt egy kedvezőbbre cserélni. Garantáljuk a leggyorsabb és legkényelmesebb ügyintézést, hiszen mindent meg tudunk oldani interneten és telefonon keresztül. A hitelhez szükséges dokumentumokat pedig elég, ha faxon vagy emailben juttatja el hozzánk. Első lépésként mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon található autóhitel kalkulátor gombra kattintva kitölti az ott található űrlapot és visszaküldi nekünk. Miután ez beérkezett, munkatársunk felkeresi Önt egy napon belül. Önnek nem kell személyesen megjelennie irodánkban, mert mi visszük a szerződést oda, ahol Önnek a legkényelmesebb, otthonába vagy akár munkahelyére.