bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Nagykőrös

Titulus: Regionális autóhitel

Nagykőrös Pest megye déli részén, a Duna-Tisza közi homokhátságon, az Alföld területén található. A Duna-Tisza köze egyik jelentős városa. Területének körülbelül harmincöt százalékát erdő alkotja.

A legjelentősebb fajok a tölgy, a nyár, az akác és a kőris. Nevét utóbbiról kapta, először egy 1266-ban, IV. Béla által kibocsájtott oklevélben említik. A török pusztítások elkerülték a települést, ezt annak köszönheti, hogy khász város volt, azaz a szultán fennhatósága alá tartozott. Hamar elérkezett ide a reformáció, meg is alakult a református gimnázium. Az 1820-as években Nagykőrös szabadalmas mezővárossá vált. Az 1848-as forradalom után kezdett virágozni a város. Több akadémikus is tanított a helyi gimnáziumban, például Arany János. 1853-ban a vasúti közlekedés is megindult a város és Pest között. 1879-ben megalakult a szeszfőzde is, melyből később egy jelentős ipari létesítmény, a Nagykőrösi Konzervgyár jött létre.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Manapság könnyen megoldható az autóhitel ügyintézés, még akkor is, ha nem abban a városban lakunk, ahol az adott cég található. Nem kell utazni az ügyintézés miatt, akkor sem, ha Ön például Nagykőrösön lakik és autóhitelt, autólízinget vagy gyorshitelt szeretne. Ha minket választ, garantáljuk, hogy a szerződést házhoz visszük az ország bármely területére. Mindez modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhető, mi visszük el a papírokat az Ön által megadott helyre, otthonába vagy munkahelyére. Ráadásul az egész ügyintézés gyorsan és kényelmesen zajlik, hiszen mindent el tudunk intézni telefonon és interneten keresztül. A szükséges dokumentumokat sem kell személyesen behoznia irodánkba, elég, ha emailen vagy faxon keresztül elküldi nekünk. Önnek mindössze egy-két napot kell várnia a kívánt összeg megérkezéséig. Ha felkeltettük érdeklődését, kattintson a honlapunkon található autóhitel kalkulátor gombra, töltse ki és küldje vissza az ott található igénylőlapot. Kollégánk hamarosan felkeresi Önt és kezdődhet a bírálat. A szerződést pedig elvisszük az Ön által megadott helyre.