bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Eger

Titulus: Regionális autóhitel

Manapság könnyen megoldható az autóhitel ügyintézés, még akkor is, ha nem abban a városban lakunk, ahol az adott cég található. Már nem kell órákat utazni az ügyintézés miatt, akkor sem, ha Ön például Egerben lakik és autóhitelt, autólízinget vagy gyorshitelt szeretne, nem akadály a távolság, hiszen házhoz megyünk, az ország egész területén.

Mindez modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhető, mi visszük el az Ön által megadott helyre a szerződést. Ráadásul az egész ügyintézés gyorsan és kényelmesen zajlik, hiszen mindent el tudunk intézni telefonon és interneten keresztül. Önnek mindössze pár napot kell várnia a kívánt összeg megérkezéséig. Ha felkeltettük érdeklődését, kattintson a honlapunkon található autóhitel kalkulátor gombra, töltse ki az igénylőlapot, majd küldje vissza hozzánk. Munkatársunk hamarosan felkeresi Önt és kezdődhet a bírálat. A szükséges dokumentumokat sem kell személyesen behoznia, elég, ha emailen vagy faxon keresztül elküldi nekünk. A szerződést pedig elvisszük oda, ahol Önnek a legkényelmesebb, otthonába vagy munkahelyére.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Eger Heves megye székhelye, a Mátra és a Bükk között található Észak-Magyarországon. Már a kőkorszak óta lakott terület. Egyike volt a tíz püspökségnek, melyet Szent István szervezett. Mikor Magyarország három részre szakadt, az egri várnak fontos szerep jutott. Dobó István vezetésével 1552-ben sikerült itt visszaverni egy nagy török sereg támadását. Ebből született Gárdonyi Géza, Egri csillagok című híres regénye. Hazánk egyik legjelentősebb borvidéke, az egri bikavér világszerte híres magyar bor. A Szépasszonyvölgy népszerű turisztikai helyszín, hiszen itt található Eger legnagyobb összefüggő borpincés területe. Aki meg szeretné kóstolni az egri borokat, feltétlenül látogasson el ide. Számos kulturális intézmény található a városban. Három színház is működik itt, a legnagyobb a Gárdonyi Géza Színház. Szinte egész évben rendeznek fesztiválokat, népszerű az Egri Tavaszi Fesztivál, a Szépasszonyvölgyi Fesztivál és még számos jeles eseménynek ad otthont a város.