bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Gyál

Titulus: Regionális autóhitel

Gyál a fővárostól délkeletre, Pest megyében található. A 13. század végétől lakott terület. Egy 1324-ben, Károly Róbert által írt oklevél, említést tesz Szent György tiszteletére emelt templomról, melyet ebben a térségben építettek.

A Rákóczi-szabadságharc bukása után a település a Károlyi grófok birtokába került. A tizenkilencedik század végén kezdett igazán fejlődni, amikor a hatalmas homokos területekre szőlőültetvényeket telepítettek. Az 1889-ben megépült vasútvonal a településen haladt át, így a vasúttársaság a fejlődés érdekében két megállót is kiépített. A századforduló idejére a lakosság száma megtöbbszöröződött, pár százról több ezerre emelkedett. A térség a ligetes tájnak, a jó levegőnek, a strandfürdőknek, a kulturális- és sporteseményeknek köszönheti, hogy hangulatos községgé alakult, mely 1944-ben lett önálló. A háborúban elpusztultak a kápolnák, így létrehozták a templomépítő bizottságot, mely próbálta helyrehozni a károkat. 1983-ban épült meg a község első igazi temploma. Az ide látogatóknak térdemes megnézni a Millenimumi parkot, a Kopjafát és még számos szobrot és templomot.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Ha autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt szeretne, keressen fel minket. Az oldalunkon található autóhitel kalkulátor linkre kattintva kérhet tőlünk ajánlatot. Csak töltse ki és küldje vissza az ott lévő igénylőlapot, és munkatársunk fel fogja keresni Önt egy napon belül. Segítünk megtalálni a legkedvezőbb megoldást autóhitelre, de abban az esetben is forduljon hozzánk bizalommal, ha nem elégedett jelenlegi hitelével és szeretné kedvezőbbre cserélni. Ráadásul nem kell kimozdulnia otthonról, ha minket választ. Akkor sem, ha a főváros közelében, például Gyálban lakik. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően mi visszük házhoz a szerződést, oda, ahova Ön szeretné, otthonába vagy munkahelyére. Az ügyintézés többi részét pedig el tudjuk intézni telefonon és interneten keresztül is. A szükséges dokumentumokat elég, ha faxon vagy emailben elküldi nekünk. Ha ajánlatunk megfelel Önnek, akkor a szerződést pár napon belül eljuttatjuk az Ön által megadott helyre.