bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Gyöngyös

Titulus: Regionális autóhitel

Gyöngyös Heves megyében található. Északról a Mátra, délről az Alföld határolja. A város nagyon népszerű szőlőtermesztéséről. Ennek hagyománya már a honfoglalást megelőző időszakra nyúlik vissza.

Az első írásos feljegyzés a gyöngyösi szőlőtermesztésről 1301-ből származik, amikor a birtokos Csobánka László, felosztotta ősi gyöngyösi birtokát fiai között és ennek kapcsán leírta az osztásra került szőlők elhelyezkedését is. Ez alapján kiderült, hogy a városnak akkor már 348 bortermelő lakosa volt, akik országszerte kereskedtek boraikkal. A harmincadszedők meg akarták adóztatni a borárusokat, de II. Mátyás adómentességet biztosított a gyöngyösi borászoknak, így szabadon kereskedhettek az ország egész területén. 1886-ban viszont hatalmas veszteség érte a vidéket, a filoxéravész elpusztította az összes szőlőterületet. Ezt a csapást körülbelül tíz évig tartó kemény munkával sikerült helyrehozni. A telepítéssel újabb szőlőfajokat is hoztak a térségbe. A gyöngyösi bor mellett híres még a gyöngyösi bab, napjainkban pedig cseresznyével, meggyel és barackkal is sokan kereskednek.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Ha autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt szeretnénk, manapság már rövid időn belül és könnyen hozzájuthatunk a kívánt összeghez. Az ügyintézés manapság már nagyon kényelmesen és gyorsan zajlik, függetlenül attól, hogy az ország mely részén lakunk. Ha a mi cégünket választja, akkor ráadásul Önnek nem kell személyesen befáradnia irodánkba. Modern mobilbankár szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy otthonában intézzük a szerződés aláírását. Ha Gyöngyösön lakik, akkor sem kell utaznia, mi visszük el a szerződést oda, ahol Önnek a legkényelmesebb. Elsőkörben kérjen ajánlatot a honlapunkon található autóhitel kalkulátor linkre kattintva. Töltse ki és küldje vissza az ott található űrlapot. Miután ezt munkatársunk megkapta, fel fogja keresni Önt, hogy egyeztessék a részleteket. A további ügyintézést telefonon és interneten tudjuk intézni. A hitelbírálathoz szükséges dokumentumokat elküldheti emailben vagy faxon. A szerződést pedig pár napon belül elvisszük Önnek a megadott helyre.