bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Gyula

Titulus: Regionális autóhitel

Gyula a román határ mellett, Békés megyében található. Hazánk legmélyebben fekvő területén, az Alföld délkeleti részén helyezkedik el. Nagyon hangulatos város, rengeteg park, erdő, folyó, műemlék található itt, melyeknek nagy részét védetté nyilvánították.

Turisztikai szempontból fontos megemlíteni, hogy Gyula az egyik legkedveltebb fürdőváros Magyarországon. A gyógyvíz 1958-ban tört felszínre, 1969-ben nyilvánították hivatalosan gyógyvízzé, 1971-ben a fürdőt gyógyfürdővé, 1985-ben pedig ennek környékét gyógyhellyé. A Várfürdő európai színvonalú strand- és gyógyfürdője tizenkilenc medencével rendelkezik. A Magyar Fürdőszövetség négycsillagos strand- és gyógyfürdő minősítését nyerte el, mely a legmagasabb kategóriájú kitüntetés. Gyulán továbbá fontos megemlíteni a várkertet, amely a rendezvények helyszínéül szolgál. A városban továbbá rengeteg sporteseményt is szerveznek. Évente megrendezik például az Országos Salakmotor Versenyt, ahova több száz érdeklődő érkezik.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Manapság már nem kell amiatt aggódnunk, hogy nagy távolságokat kell megtenni, ha autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt szeretnénk intézni. Ha Ön Gyulán lakik, és nem szeretne több órát utazni azért, hogy elintézze hitelét, akkor keresse fel cégünket. Akár új vagy használt autót szeretne venni hitelre, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb konstrukciót. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően, ha minket választ, akkor Önnek nem kell befáradnia személyesen irodánkba, mert mi visszük házhoz a szerződést, oda, ahol Önnek a legkényelmesebb, otthonába vagy munkahelyére. A szükséges dokumentumok miatt sem kell aggódnia, elég, ha elküldi nekünk faxon vagy emailben. Az ügyintézés többi részét pedig telefonon és interneten keresztül is meg tudjuk oldani. Ha szeretne tőlünk ajánlatot kérni, kattintson honlapunkon az autóhitel kalkulátor gombra. Ott talál egy űrlapot, melyet, ha kitölt és visszaküld nekünk, akkor egy napon belül felkeressük, hogy egyeztessük a részleteket. A szerződést egy-két napon belül aláírhatja, munkatársunk elviszi Önnek a megadott helyre.