bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Hajdúszoboszló

Titulus: Regionális autóhitel

Hajdúszoboszló a Tiszántúlon, az Alföld keleti-északkeleti részén, Hajdú-Bihar megyében található, Debrecentől 21 km-re fekszik. Hazánk egyik legjelentősebb és legnagyobb termálvízű fürdőhelye.

1925 fordulópont volt a város életében, ugyanis ekkor találtak termálvizet. Eredetileg olajat és gázt kerestek, de helyette a termálvíz tört fel 1090 méter mélységből. Ez az esemény fellendítette a térség benépesítését. Sokan zarándokoltak a forráshoz, melynek vize mindenféle ízületi bántalmakra gyógyír volt. Ezután megépült a gyógyfürdő és a strand, s így a fürdőturizmusnak köszönhetően a város gyors fejlődésnek indult. A termálvizet Pávai-Vajna Ferenc találta meg, ezért szobrot állítottak neki, mely a fürdő bejárata mellett található. Érdekes látványosság továbbá a millenniumi emlékmű, a Harangház, mely a szökőkút mellett található. Majdnem ötven harangból áll, melyeket három fából készült alkotás vesz körül, a Turulmadár, az Életfa és a Csodaszarvas. Évente rengeteg turista fordul meg Hajdúszoboszlón. Nem csoda, hiszen ez a fürdőpark Európa legnagyobb üdülőhelye, melyet strandok, uszodák alkotnak, illetve aquapark és élménypark is várja az ide látogatókat.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Ha szeretne autólízinget, autóhitelt vagy gyorskölcsönt, forduljon hozzánk bizalommal. Mi segítünk Önnek, hogy megtalálja a legkedvezőbb hitelt abban az esetben, ha új autót szeretne venni, vagy éppen lecserélné a régit. Arra is van lehetősége, hogy jelenlegi kölcsönét kiváltsa egy másikra, mely kedvezőbb. Cégünk garantálja a leggyorsabb és legkényelmesebb ügyintézést. Ha Hajdúszoboszlón lakik, sem kell utaznia, hiszen mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően mi visszük a szerződést az Ön lakóhelyére. Ha szeretné velünk felvenni a kapcsolatot, mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon lévő autóhitel kalkulátor linkre kattint, majd kitölti az ott található űrlapot és elküldi munkatársunknak. A beérkezést követően, mi egy napon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot és adunk egy kedvező ajánlatot. Ha ez megfelel Önnek, elindítjuk a kérelmet és pár napon belül elintézünk mindent telefonon és interneten keresztül. A szükséges dokumentumokat pedig emailen és faxon keresztül is elküldheti hozzánk. A szerződést oda visszük ahova Ön szeretné, akár otthonába vagy munkahelyére.