bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Végtörlesztés + gyorshitel

Titulus: Befektetés

A új jogszabály lehetőséget biztosít a devizaalapú ingatlanhitelek lezárására, ám a szakértők szerint az árfolyamrögzítéssel történő végtörlesztés csupán az érintettek mintegy ötöde számára jelenthet megoldást, csak ennyien rendelkeznek megfelelő önerővel korábbi hitelük lezárására vagy átváltására.

Az általunk ajánlott autófedezetes gyorshitel hozzásegítheti devizahitelének lezárásához. Folyósítása gyors, autója Eurotax-értékének 70-75%-át felveheti készpénzben néhány napon belül. Autóhitel a szó szoros, finanszírozási konstrukciót takaró értelmében nem érhető el a jelenlegi szabályozás mellett: jelenleg csak lízingelni lehet; a köznyelvben való elterjedtsége okán mi tovább használjuk a kifejezést, de ezúton hívjuk fel figyelmét, hogy jelenleg csak a lízing termék érhető el.

Kalkulátor:

Igényelt hitelösszeg: forint
Évjárat: év /
Futamidő:
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy a gyorshitel + végtörlesztés kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

A jelenlegi magas devizaárfolyamokat legjobban megszenvedő, korábban svájci frank alapú hitelt felvevők jó része élne az új ingatlanhitel, lakáshitel végtörlesztés lehetőségével, ám kevesen rendelkeznek közülük tehermentes ingatlannal vagy olyan nagyságú megtakarított pénzzel, amellyel tartozásukat visszafizethetnék vagy forinthitelre válthatnák, nem szalasztva el a végtörlesztés nyújtotta lehetőséget.

Már megfigyelhető az a tendencia, hogy a korábbi hitelek végtörlesztéséhez illetve átváltásához a forrást sokan drága személyi hitelek felvételével próbálják meg előteremteni. Ezek helyett ajánljuk az autófedezetes gyorshitel felvételét, amely jóval kedvezőbb mint bármelyik személyi hitel, tulajdonképpen egyfajta jelzáloghitel.

Ha tőkére van szüksége a hitel, lakáshitel végtörlesztés lebonyolításához, bátran válassza az autófedezetes gyorshitel konstrukciót, mindössze egy 0-14 éves saját tulajdonú járműre van szüksége. A hitel lejáratakor a gépkocsi nem lehet idősebb 15 évesnél.