bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Személyi hitel helyett

Titulus: Hitel
Tel: 06 (70) 60 89 363

Elutasították személyi hitel kérelmét? Személyi kölcsönre van szüksége?


Nem jut személyi hitelhez? Vagy egyszerűen csak túl sok nyűggel jár a személyi hitel felvétele? Nincs kedve ide-oda futkározni a hitelügyintézés miatt? Akkor itt a megoldás: az egyszerű, gyors, bárki számára elérhető, procedúra nélkül felvehető kölcsön! Hitel a szó szoros, finanszírozási konstrukciót takaró értelmében nem érhető el a jelenlegi szabályozás mellett: jelenleg csak lízingelni lehet; a köznyelvben való elterjedtsége okán mi tovább használjuk a kifejezést, de ezúton hívjuk fel figyelmét, hogy jelenleg csak a lízing termék érhető el. A hitel legkisebb összege 300 000, legnagyobb összege 50 000 000 forint Csupán annyi megszorítást kell elszenvednie, hogy az autó a személyi kölcsön lejáratakor sem lehet 15 évnél idősebb.

Kalkulátor


A hitel futamideje 1 és 8 év között választható meg.

Igényelt hitelösszeg: forint
Évjárat: év /
Futamidő:
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy a 'személyi hitel helyett' kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.
Az autóra terhelt gyorshitelt azok számára fejlesztették ki, akik nagyon gyorsan készpénzhez szeretnének jutni, de vagy nincs idejük a banki ügyintézésre, vagy el akarják kerülni a bankok sokszor privát szférában vájkáló kérdéseit.

Az általunk kínált hitel lényege, hogy Ön meglevő, legfeljebb 14 éves gépkocsiját ajánlja fel egyfajta kisebb jelzálogtárgyként. A személy- vagy teherautója Eurotax-értékének 80%-át ezután megkapja készpénzben.

A személy- vagy teherautót ezután ugyanúgy használhatja.

A hitel legkisebb összege 300 000, legnagyobb összege 50 000 000 forint Csupán annyi megszorítást kell elszenvednie, hogy az autó a személyi kölcsön lejáratakor sem lehet 15 évnél idősebb. Ezzel is számoljon, amikor eldönti, hogy pontosan mennyi időre szeretné felvenni a hitelt: a lejárati idő egy és nyolc év közt változhat: magánszemélyek esetében 7 év, céges ügyfelek esetében 8 év.

Használja kalkulátorunkat, és ha megtetszett Önnek a kollégánk által adott törlesztőrészlet, igényelje a hitelt, amit öt napon belül kézhez is kaphat!
  • autója EuroTax-értékének akár 80%-át is felveheti készpénzben
  • a gépjármű 14 évesnél nem idősebb
  • az autót korlátlanul használhatja
  • a hitelt HUF alapon igényelheti
  • a hitel futamideje 12-84-96 hónap lehet. Az autó kora a hitel lejáratakor 12-15 év lehet (konstrukciótól függően)
  • minimális hitelösszeg: 300.000-600.000 forint
  • maximálisan kihelyezhető összeg: 50 millió forint

Ez a személyi hitel helyett létrehozott konstrukció a hazai hitelfolyósítási feltételek közül az egyik legkönnyebben felvehető.

  • csupán az Ön személyes okirataira, jövedelemigazolásra és az autó dokumentációjára van szükség
  • adóstárs bevonásával passzív BAR listás ügyfelek is igényelhetik
A hitel folyósítása a bírálattól számítva 3-5 munkanap alatt megtörténik.


Személyi hitel helyett gondolkodjon valami más, sokkal kedvezőbb konstrukcióban. Miért venne fel drága hiteleket, amelyekkel olyan sokan megégették már magukat? A magas kamat el kellene, hogy riassza az embereket a személyi hitel felvételétől, azonban sok esetben az információ hiánya miatt a jövendőbeli adósok nem tudnak máshova fordulni, és mégis a személyi hitelt választják. Ha a tudás hatalom, akkor a tudás ebben az esetben pénz: ha a felvevők egyáltalán tudnának arról, hogy létezik egy sokkal jobb konstrukció is annál, mint amelyet ők választottak ki maguknak, bizonyosan ezt a jobb kölcsönt választanák.

Bár a név kacifántos, így tudjuk visszaadni a lényegét: ne vegyen fel személyi kölcsönt, hanem vegyen fel helyette autófedezetes hitelt.

Mi a pláne az autófedezetes gyorshitelben, amelyet minden más, jobbára kisebb összegű hitel helyett ajánlunk? Az, hogy a legjobbat kapja. Mintha csak bemenne a bankba, és a létező konstrukciók feltételeiből kimazsolázgatná magának a legjobb elemeket. Legyen magas a futamidő, legyen alacsony a kamat, legyen nagyon egyszerű az ügyintézés, ne kelljen sok papír. Nagyjából talán így lehetne összefoglalni a jó hitelek ismérveit. Ezeket mind megkaphatja nálunk. Ha a fenti, tömörített leírásra vet egy pillantást, láthatja, hogy 50 000 000 forint a személyi hitel helyett kínált autós konstrukció felső határa, vagyis ez a kölcsön inkább alacsonyabb és közepes összegek esetén jelent alternatívát. Jellemzően azonban a bevitt jelzálogtárgy (egy autó, motor, busz, teherautó vagy bármilyen jármű) értékének 80%-át folyósítja a bank, vagyis általában ötmillió forint alatti kölcsönökről beszélhetünk. Ilyen esetben a 12 (vagy akár 15) éves futamidő hihetetlenül alacsony kamatot kínál. Bár nem végeztünk teljes körű vizsgálatokat, megkockáztathatjuk, hogy ennél kedvezőbb hitelforma nem nagyon van ma a piacon.

Ha forintban veszi fel a hitelt, akkor a devizakockázatoktól értelemszerűen mentesül, márpedig mentesül, hiszen már csak forint alapon veheti fel. A forint alapú hitelek lényege azonban, hogy az adós tudhatja, hogy mennyi lesz a személyi hitel helyett felvett, kedvező kamatozású autófedezetes gyorshitel havi törlesztés, amíg Magyarországon forinttal fizetünk.

Ennek az összege nem változik, kivéve olyan konstrukciókét, amikor a jegybanki alapkamatra teszik rá a maguk százalékát a bankok. Mivel az alapkamat az euró bevezetése felé haladva mindig csökken, és az euró bevezetése után is csökkenő tendenciát mutat majd, ezért az ilyen kölcsönök esetén tudható, hogy évről évre egyre kisebb lesz a személyi hitel helyetti autófedezetes kölcsönre fizetendő havi törlesztés, míg végül egy nagyon alacsony szinten fog majd megállapodni.

Ha szeretne pontosabb adatokat tudni, akkor használja a hitelkalkulátort, és kollégáink segítségével megláthatja, hogy pontosan mit is kínálunk. A feltételeket már fentebb láthatta, az ellenállhatatlan kondíciókat csak tovább szépíti az alacsony törlesztés. Ne habozzon, keressen minket, és segítünk, hogy kedvező, személyi hitel helyett felvehető kölcsönhöz juthasson!