bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Gyorskölcsön

Titulus: Hitel
Tel: 06 (70) 60 89 363

Az autófedezetes gyorskölcsön lényege, hogy ön az autójával fedezi a hitelt. Ezért is lehet sokkal jobb a kölcsön, mint más gyorshitelek. A jelzáloghitelek mindig igen jó feltételekkel kerülnek folyósításra, viszont ebben az esetben a jelzálogtárgy egy autó, tehát nem kell földhivatalhoz futkozni stb., hanem csupán az autó és az ön irataira, valamint jövedelemigazolásra van szükség a jelzálog típusú gyorskölcsön igényléséhez. Gyorskkölcsön a szó szoros, finanszírozási konstrukciót takaró értelmében nem érhető el a jelenlegi szabályozás mellett: jelenleg csak lízingelni lehet; a köznyelvben való elterjedtsége okán mi tovább használjuk a kifejezést, de ezúton hívjuk fel figyelmét, hogy jelenleg csak a lízing termék érhető el

Gyorskölcsön készpénzben


Villámgyorsan pénzre van szüksége, és szeretne mellőzni minden papírmunkát, egyszerűen megkerülve a bürokráciát? A külföldön méltán népszerű autófedezetes gyorskölcsön pontosan ebben segít Önnek. Hagyjuk a több hetes bírálati időket, nem is beszélve az esetleges igazolások beszerzésének időt rabló procedúráit! Nézze meg, milyen feltételekkel vehet fel autóval fedezett, gyors folyósítású kölcsönt.

Kalkulátor


Futamideje 1 és 8 év között választható meg.

Igényelt hitelösszeg: forint
Évjárat: év /
Futamidő:
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy a gyorskölcsön kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.
Akár 14 éves autójára is vehet fel hitelt - ki gondolná, hogy egy ilyen korú autó még hasznot hajthat? A futamidő igen rugalmas: egy évtől nyolc évig terjedhet (magánszemélyek: 7 év, vállalkozások: 8 év). Az autó a futamidő lejártakor nem lehet több 15 évesnél A legkisebb hitelösszeg 300.000 forint, a legnagyobb pedig 50 millió - ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy nincs korlátozva a felvehető pénz mennyisége.

A legnagyobb kihelyezhető összeg az autó Eurotax-értékének 80%-a. A gépkocsik értékéről tájékozódhat kollégáinknál teljesen ingyenesen!

Használja az online kalkulátort egy előzetes becslés elkészítéséhez, majd kérje munkatársaink ingyenes segítségét!
  • a fedezetül szolgáló gépjármű 14 évnél nem idősebb
  • a kölcsön futamideje alatt autóját korlátlanul használhatja
  • pénzneme: HUF
  • futamidő: 12-84-96 hónap közötti
  • az autó kora a hitel lejáratakor 12-15 év lehet
  • minimális hitelösszeg: 300.000, maximálisan kihelyezhető összeg: 50 millió forint

Miért jó tehát, ha gyorskölcsönt vesz fel? Az általunk kínált hitelek valójában kitágítják a gyorskölcsönök fogalmát. A gyorshitelekhez eddig jobbára a következő attribútumok kapcsolódtak: magas kamat, alacsony futamidő, rossz feltételek, rengeteg papír, óriási THM, megtévesztő reklámok. Ugye ön is hallott már olyan reklámot, hogy bármikor ingyen visszafizetheti a kölcsön teljes összegét, sőt a befizetett összeget menet közben akár újra kikölcsönözheti? Sajnos azt nem teszik hozzá, hogy „ezzel megállíthatatlan adósságspirálba keveri magát”.

Mit tud a mi gyorskölcsönünk? Röviden: minden rossz feltételt jóra cserél. Egy kicsit hosszabban kifejtve a kondícióit: hosszabb futamidő, alacsony kamat, kiváló feltételek, nagyon egyszerű ügyintézés, amelyhez semmilyen különleges papírra sincs szüksége, amit ne tudna otthonában három perc alatt összeszedni. A kamat mellett a THM is alacsony. Cégünk rengeteg elégedett ügyfelet szolgált már ki, szó sincs csalásról - ha hozzánk fordul, azt kapja, amit vár.

A megtévesztő reklámok pedig szót sem érdemelnek. Nálunk ilyenről szó sincs. Azért van az oldalunkon gyorskölcsön kalkulátor, hogy a saját szemének higgyen. Beírja, hogy mennyi hitelre van szüksége, hogy milyen hosszú futamidőt szeretne, és munkatársaink kiszámítják a pontos összeget.

A bank így biztonságban tudja a pénzét, ön pedig megkapja autója EuroTax szerinti árának akár 80%-át. Mindenki jól jár, és ön hihetetlen gyorsasággal és kedvező feltételekkel jut hitelhez. Csupán néhány nap, amíg az összeg megérkezik. Mivel gyors hitelről van szó, szabad felhasználású, nem kell semmilyen számlát bemutatnia utólag, sem építési terveket vagy hasonlókat előre (ha például építéshez vagy bővítéshez használná a pénzt).