bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

IMI Autóhitel

Titulus: Hitel
Tel: 06 (70) 60 89 363

Mi az az IMI Autóhitel szolgáltatáscsomag? Ha esetleg valaki egy keresztnévre gondolna első látásra, bizony téved, hiszen jelen esetben az IMI egy mozaikszó, amelyet a következőképpen oldhatunk fel: Instant Megoldások Ingyen. Mégpedig az autóhitelek* körében. Mit jelent mindez? Nézzük sorjában.

* autóhitel a szó szoros, finanszírozási konstrukciót takaró értelmében nem érhető el a jelenlegi szabályozás mellett: jelenleg csak lízingelni lehet; a köznyelvben való elterjedtsége okán mi tovább használjuk a kifejezést, de ezúton hívjuk fel figyelmét, hogy jelenleg csak a lízing termék érhető el

INSTANT - azonnali. Anélkül, hogy hosszas etimológiai fejtegetésbe bocsátkoznánk, csak az instant kávé jól ismert példáját említjük meg. Miért merjük ezt a kifejezést használni autóhitel ügyintézésünkre? Annyira biztosan nem lehetünk gyorsak, mint az instant kávé elkészítési ideje. Ez így igaz, ellenben mindent megteszünk, hogy a hozzánk fordulóknak mielőbb professzionális segítséget nyújtsunk. Autóhitel Tanácsadó Központunk a hét minden napján reggel 8 és este 8 között fogadja a telefonhívásokat. Ha minden szükséges iratot időben megkapunk az ügyféltől, az ügyintézés ritkán vesz igénybe néhány napnál hosszabb időt. Gyorsaságunk kimondottan jól jön olyankor, amikor talál egy autót, amely "jó fogásnak" bizonyul, többen is pályáznak rá. A tapasztalat azt mutatja, hogy legtöbbször az viszi el, aki hamarabb produkálja a pénzt, nincs tehát idő hetekig tartó ügyintézésre. Ez volt az első I az IMI Autóhitel kifejezésből.

IMI Autóhitel kalkulátor »

MEGOLDÁSOK - Szolgáltatásaink lefedik az autóhitelek teljes körét, így bizton állíthatjuk, hogy minden épeszű elképzelésre tudunk megoldást találni. Kezes bevonásával passzív BAR/KHR-listások számára is megoldható a gépjármű hitel folyósítása. Közvetítünk hiteleket személyautóra, kisteherautóra, motorkerékpárra. Visszahitel, visszlízing konstrukciónknak köszönhetően saját tulajdonú járműve terhére vehet fel gyors folyósítású kölcsönt. Ezt volt az M az IMI Autóhitel kifejezésből.

INGYEN - az IMI Autóhitel harmadik I-jére nem kell sok szót vesztegetnünk, tulajdonképpen ezzel tesszük fel az I-re a pontot, vagy mondjuk úgy, hogy az IMI Autóhitel szolgáltatáscsomagra ezzel tesszük fel a pontot. Hiszen szolgáltatásaink önnek egy fillérjébe sem kerülnek, minket a bank fizet. Tehát ön díjmentesen kapja a konzultációt, kollégáink sokéves, az autófinanszírozás terén szerzett szakértelmét. Nem kopasztjuk meg holmi szerződéskötési díjjal, nem számolunk fel semmilyen arcátlan költséget.

IMI Autóhitel szolgáltatáscsomag tételesen:

  • gépjárművásárláshoz (autó, motor, kishaszongépjármű)
  • gyors folyósítású készpénzhitel saját tulajdonú járműve terhére
  • néhány napos ügymenet, gyors segítség
  • országos ügyintézés

Ha elnyerte tetszését az IMI Autóhitel szolgáltatáscsomag, töltse ki az alábbi kalkulátorhoz tartozó űrlapot, hogy kollégáink személyre szabott ajánlatot készíthessenek önnek.

IMI AUTÓHITEL KALKULÁTOR

A futamidő 1 és 8 év között választható meg. Magánszemélyeknél max. 7 év, cégek, vállalkozók esetében 8 év.

Igényelt hitelösszeg: forint
Évjárat: év /
Futamidő:
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy az IMI Autóhitel Kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.