bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Gépjármű hitel

Titulus: Hitel
Tel: 06 (70) 60 89 363

Nem gondolt még arra, hogy gépjárművét hitelből vásárolja meg? Hogy bankhoz forduljon kölcsönért, amelyből aztán megveheti autóját, motorját, teherautóját? Pedig alighanem most érjük azt az időszakot, amikor még nagyon megéri gépjármű hitelt* felvenni.

* autóhitel a szó szoros, finanszírozási konstrukciót takaró értelmében nem érhető el a jelenlegi szabályozás mellett: jelenleg csak lízingelni lehet; a köznyelvben való elterjedtsége okán mi tovább használjuk a kifejezést, de ezúton hívjuk fel figyelmét, hogy jelenleg csak a lízing termék érhető el

A forint erősödése a válságból kivezető úton garantált, a bankok viszont most próbálják megszólítani azokat az ügyfeleket, akik az elmúlt egy évben a válság miatt nem vették fel a tervezett gépjármű- vagy egyéb hitelt. Ügyfél és bank tehát most a gépjármű finanszírozás, gépjármű hitel kapcsán találhat igazán egymásra - de természetesen egy ilyen kedvező helyzetben sem mindegy, hogy ön kit választ!

Kalkulátor


Futamideje 1 és 8 év között választható meg.

Igényelt hitelösszeg: forint
Évjárat: év /
Futamidő:
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy a gépjármű hitel kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

Cégünk sok évnyi gépjárműfinanszírozási tapasztalattal a háta mögött garantálja, hogy nem csak házhoz visszük a hiteleket, hanem külön is a gépjármű hitelekre koncentrálva, az általunk elérhető legjobb kölcsönöket kínáljuk fel önnek.

  • Gépjármű-vásárlási kölcsön: motorhoz, autóhoz, teherautóhoz és bármilyen gépjárműhöz.
  • Autó- és motorhitel kiváltása: ha régi, rossz hitele van, melynek magas a havi részlete, cserélje le egy jobbra: egy kedvező (deviza alapú) gépjárműhitellel havonta több ezer forintot takaríthat meg!
  • Gépjármű hitel passzív KHR-listásoknak: ha egy régi kölcsöne miatt BAR-listára került, akkor sincs minden veszve! Keresse meg munkatársainkat, hogy gépjárművásárlását hitellel tudjuk segíteni!
  • Gyorshitel: a drága személyi hitel helyett vegyen fel gyorsan megszerezhető hitelt úgy, hogy autója vagy egyéb gépjárműve lesz a hitel fedezete.
  • Gépjármű adásvételi szerződés - A gépjármű adásvételi szerződés tartalmi követelménye 2010. július 1-jétől megváltozott. 2010. július 1-től a gépjármű adásvételi szerződés csak teljes, bizonyító erejű magánokirat lehet, a tulajdonjog megváltozását a közúti közlekedési nyilvántartásba csak ilyen irattal vezethetik át.

Végül lássuk a gépjárműhitel folyósításának feltételeit:

A megvásárolni kívánt vagy hitelfedezetül adott autó a hitel lejártakor nem lehet 14 (bizonyos esetekben 15) évesnél öregebb.

A gépjármű hitel felvehető bármilyen autó vásárlásához, maximum 8 évre (magánszemélyek: 7 év, céges ügyfelek: 8 év), és elég, ha csak a megvenni kívánt jármű árának 20%-át tudja készpénzben kifizetni. A maradékot hitelből állhatja! Ráadásul nincs szükség külön fedezetre sem, mivel az maga a megvásárolt autó lesz.

Ha járműfedezetes hitelt venne fel, a bevont autó, motor, teherautó stb. értékének 70-80%-át kaphatja meg készpénzben.

Nincs típuskorlátozás, bármilyen autóval fedezheti kölcsönét!

Nem kell kötelező cascót kötnie!

A gépjármű hitel pontos havi törlesztésének kiszámításához használja kalkulátorunkat! Ha a munkatársunk által kiszámolt összeg elnyeri tetszését, kérje a hitelügyintézés megindítását.

A sokszínűség, amelyet cégünk kínál, egyben a garancia is arra, hogy minőségi szolgáltatást nyújtunk. Hogy miért? Mert a fent felsorolt legkülönbözőbb gépjármű hitelek folyamatos figyelése, a banki ajánlatok állandó monitorozása, a legjobb ajánlatok felkutatása olyan gyakorlattal és tapasztalattal ruházott fel bennünket, amelyre nem csak mi, hanem a hozzánk fordulók is nyugodtan ráhagyhatják magukat.

A gépkocsi hitelek cégünknél abszolút prioritást jelentenek, bár természetesen segítünk pl. lakáshitelek felvételében, személyi hiteleket kiváltó sokkal jobb konstrukciók megtalálásában. Azonban úgy alakult, hogy az autóhitelek kerültek tevékenységünk központjába, így itt rendelkezünk a legnagyobb gyakorlattal (a többi hiteleket ugyanúgy figyeljük, ugyanúgy a legjobb ajánlatokra koncentrálunk, és kiváló szolgáltatást nyújtunk!).

Ahogyan a gépjármű hitel piac változott, úgy változtunk mi is. Folyamatosan bővítettük kínálatunkat, ahogyan bejöttek az új hitelek. A személyi hitel helyett kínált autóhitelt és a japán hitelt rögtön, még kemencemelegen felvettük a kínálatunkba, és nyugodtan mondhatjuk, hogy sok hitelfelvevő mindennapját (pontosabban minden hónapját) édesítettük meg azzal, hogy ugrásra készen vártuk az új és új hiteleket, a kondíciók változásait, és időt-energiát nem kímélve a maximumra törekedtünk: hogy mindig napra készek legyünk.

Most ott tartunk, hogy a gépjármű hitelek minden elképzelhető típusát megtalálják nálunk az ügyfelek, és minden területen a legjobbat adjuk. A legolcsóbb kamatú, legkönnyebben megszerezhető, legkevesebb papírmunkával járó, leginkább ügyfélbarát kölcsönöket igyekszünk közvetíteni. Ezzel mindenki jól jár: a bank láthatja, hogy kedvező konstrukcióinak van közönsége; mi elégedettek lehetünk, amiért azoknak, akik kényszerből vagy számításból hitelt vesznek fel, megkönnyítjük terheiket; az autóhitelek igénylői pedig megnyugodhatnak, hogy a legjobb konstrukciót vették fel.

Nyugodtan aludhatnak, nem fordulhat elő, hogy másnap észrevesznek egy jobb gépjárműhitelt - ez számukra sokkoló, számunkra pedig nagyon kellemetlen lenne, mivel minden marketingdumánk értékét azonnal lenullázná.

  • Autóhitel kalkulátor: új és használt személyautó, kishaszongépjármű vásárlásához.
  • Gyorshitel kalkulátor: gyorsan felvehető, kedvező hitelforma meglévő autója, motorja, kishaszongépjárműve terhére.
  • Autóhitel kiváltás kalkulátor: korábban felvett kedvezőtlen autóhitelét válthatja ki egy kedvezőbb, korszerűbb konstrukcióra.

Ezért is kínálunk - nagy népszerűségnek örvendő - hitelkiváltó hiteleket, amelyekkel havonta több ezer (vagy jelzálog esetén több tízezer) forintot takaríthat meg az a szerencsés, aki megtalál minket. Sajnos nem tudunk mindenhol ott lenni, hogy mindenkinek segítsünk, aki fölöslegesen dob ki hatalmas pénzeket az ablakon, de azon vagyunk, hogy a legjobbak legyünk, és minél több emberhez eljussanak gépjármű hitel ajánlataink.