bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Autó + kölcsön = autókölcsön

Titulus: Hitel
Tel: 06 (70) 60 89 363
Hogyan függhet össze a két dolog? Például úgy is lehetne, hogy Ön kölcsönt vesz fel egy használt vagy új autó megvásárlásához. Azonban ez az ajánlat nem erről szól, hanem arról, hogy megmutatjuk Önnek, hogyan tudja használt autóját hitelfelvételre használni. Hitel a szó szoros, finanszírozási konstrukciót takaró értelmében nem érhető el a jelenlegi szabályozás mellett: jelenleg csak lízingelni lehet; a köznyelvben való elterjedtsége okán mi tovább használjuk a kifejezést, de ezúton hívjuk fel figyelmét, hogy jelenleg csak a lízing termék érhető el.

Autó kölcsön kalkulátor


Az autókölcsön futamideje 1 és 8 év között választható meg.

Igényelt hitelösszeg: forint
Évjárat: év /
Futamidő:
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy az autókölcsön kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.
Ha valóban nagyon gyorsan pénzre van szüksége, legyen az egy kisebb, vagy akár több milliós összeg, az autóra terhelt kölcsön konstrukcióját Önnek találták ki. Szabad felhasználású, gyorsan hozzáférhető, szinte korlátlan összegű - ideális választás.

Mik a feltételek?

A kölcsön feltételei úgy kerültek kialakításra, hogy igen rugalmasak legyenek, így bárki fel tudja venni, aki megfelelő autófedezettel rendelkezik. A kölcsön lényege, hogy Ön a tulajdonában levő személy- vagy haszonjárművet mintegy jelzálogként használja, és az autó értékének 80%-át megkapja szabadon felhasználható készpénzben.

A további feltételek részletesen:

A jármű nem lehet 14 évesnél öregebb kiadás. A kölcsön futamideje egy és nyolc év közt tetszőleges (magánszemélyek: 7 év, vállalati ügyfelek: 8 év), azonban a megterhelt autó a lejáratkor legföljebb 15 éves lehet, felvételkor pedig maximum 12.

A hitel felvehető a Magyarországon legkedveltebb pénznemben: forintban. Az igényelt összeg 300 000 és 50 000 000 forint közt lehet.

A leggyorsabb ügyintézést garantáljuk Önnek: csupán személyes irataira, az autó papírjaira van szüksége, majd ezek benyújtása után öt nappal már kézbe is veheti vagy bankszámlájáról leemelheti a pénzt.

Számolja ki a havi részletet, és kérje munkatársaink segítségét!

Az autó kölcsön egy olyan szabad felhasználású kölcsön, amelynek fedezetét az Ön saját tulajdonú, tehermentes gépkocsija (autó, teherautó) jelenti. A kölcsön összege (minimum 300 ezer Ft) a gépkocsi ún. EuroTax-értékének kb. 80%-áig terjedhet.

Autófinanszírozási konstrukciónkat egyszerűsített hitelbírálat keretein belül érheti el, ami azt jelenti, hogy egy átlagos autó esetében néhány alapvető személyazonosító okmányra van szükség, jövedelemigazolásra és máris megköthető az autókölcsön-szerződés, és akár 5 munkanapon belül pénzhez juthat. Az autó életkora a kölcsön futamidejének lejáratakor legfeljebb 15 év lehet.

Az autó kölcsön futamidejét 12 éves és ennél fiatalabb, valamint új autók esetén 12 és 84/96 hónap között választhatja meg.

A száraz tények elolvasása után vegyük át még egyszer, miért jó ha az autófedezetes kölcsönt választja. A legfontosabb, hogy jelzáloghitelről van szó, vagyis ez a hitelfajta a legalacsonyabb törlesztéseket biztosító jelzáloghitelek körébe tartozik. Az oldalunkon megtalálható egyéb jelzáloghitelekhez képet természetesen jelentős különbség, hogy itt nem ingatlant, hanem ingóságot kell bevinni fedezetként, amely jelentősen megváltoztatja a klasszikus jelzáloghitelekhez képest az autó kölcsön (vagy személyi kölcsön, ha jobban tetszik így az elnevezés, de hagyjuk a szavakat, a hiteleknél a számok lényegesek) kondícióit. Hogy mennyiben? Miközben egy ingatlan (ház, föld, iroda, nyaraló stb.) értéke általában 5 millió forintnál kezdődik, addig az autóké sokszor itt ér véget.

Az autó kölcsön természetesen megoldás lehet akkor is, ha az adós mondjuk vállalkozó vagy vállalkozás, és a cég pénzügyi helyzetét kívánja rendbe tenni, eszközparkot bővítene, új telephelyet nyitna vagy bármilyen módon terjeszkedne. Cégünk szívesen várja a magánszemélyeket és a nem természetes személyeket is, hiszen mindenkinek kiváló, a hitelpiac legjobb kölcsöneit jelentő konstrukciókat kínálunk. Ezzel együtt talán nem felelőtlenség kijelenti eddigi tapasztalatik alapján, hogy bármennyire is lehetséges 10-20 millió forintos autófedezetes hitelt felvenni, nem az ilyen igénylések vannak elsöprő többségben.

A néhány milliós vagy néhány százezres autó fedezetes kölcsönök sokkal gyakoribbak a praxisunkban, és - hogy felvegyük az eredeti gondolatmenet fonalát - ez azt jelenti, hogy egy kisebb összeg visszafizetésére egy jelzáloghitelekre jellemző futamidő áll rendelkezésére. Az autó kölcsön futamideje akár 15 év is lehet, márpedig ez elképesztően alacsony törlesztőrészleteket biztosít. Ráadásul nincs olyan megkötés sem, hogy alacsony hitelösszegre csak alacsony futamidőt választhat, vagyis akár 700 000 forintot is felvehet mondjuk 13 év futamidőre, amely néhány ezer forintos törlesztést jelent. Ön is láthatja, nem a levegőbe beszélünk, amikor azt mondjuk: valóban kiváló ügyleteket kínálunk!

Miért autó+hitel a fentiekben vázolt hitel neve? Azért, mert nem tudtunk jobbat kitalálni, hogy érzékeltessük, miről is van szó. Jelen esetben ugyanis egy olyan konstrukciót mutattunk be, amelynél nem a hitelt használja fel ahhoz, hogy autóhoz jusson, hanem éppen fordítva: egy autó segítségével juthat hitelhez. És az autót nem kell zálogba adni, hanem ugyanúgy használhatja, mintha mi sem történt volna.

Ugye ön sem gondolta volna, hogy autóhitel helyett olyan megoldást talál, amellyel akár azt is megteheti, hogy egy megvett autót saját értékével finanszíroz. Vagyis arra a kocsira veszi fel a hitelt, amelyet éppen megvenni készül. Egyedülállóan jó konstrukció, amely valóban az ügyfelek igényeinek maximális kielégítését tűzi ki célul. Az autó+hitel kölcsön olyan, mint ha megvalósulna a kívánság, amelyet akkor mormogott el, amikor a csillagok hullottak az égből.

Végül néhány szó a hitelkalkulátorról: értelemszerűen itt is, mint minden hitelnél, a legfőbb kérdés, hogy mennyi az annyi. Az autó+kölcsön kalkulátorral kiszámíthatja, hogy mekkora törlesztést vállal magára, ha felveszi a kölcsönt. A törlesztőrészletet az űrlap kitöltése után kollégáink számolják ki Önnek. Miért? Minden alkalommal felhívjuk rá a figyelmét, hogy a kalkulátor nem lehet hajszálpontos.

Ügyintézőink a hajszálpontos törlesztést fogják belefoglalni emailen vagy telefonon önhöz eljuttatott ajánlatukba.