bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Pályázatfigyelő - www.pafi.hu

Titulus: Vállalati hitel

Érdekli Önt olyan pénz, amelyet nem kell visszafizetni?

Ha Ön vállalkozást, önkormányzatot, egyesületet netán egy alapítványt vezet akkor feltétlenül olvasson tovább, mert ezen információk nélkül létezni olyan, mintha nem venne tudomást arról a több milliárd forintról, amelyből Ön is kiszakíthat egy szeletet…

Máris mondjuk, miről van szó:

Olyan időket élünk, amikor Önnek is szüksége van arra, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a vállalkozásából, önkormányzatából, alapítványából, egyesületéből stb. Erre pedig kiváló lehetőséget teremtenek a vissza nem térítendő támogatások. Tudta, hogy ezen pályázati kiírásokból nap mint nap jelennek meg újabbak?

Lehetséges, hogy el sem jut Önhöz az információ arról, hogy megjelent egy olyan pályázati kiírás, amin jó eséllyel nyerhetne.

Az információ ma már mindenkinek a rendelkezésére áll, a lényeg az, hogy kihez jut el hamarabb.

Mit szólna ahhoz, ha nap mint nap emailen értesülne a legújabb pályázati kiírásokról, így 5 perc alatt könnyedén eldönthetné, hogy van-e Önnek megfelelő pályázat vagy sem! Nem kellene aggódni amiatt, hogy lemarad valamiről.

Ráadásul most egy hónapig INGYEN!

Próbálja ki minden kötelezettség nélkül hazánk egyik leghatékonyabb pályázatfigyelő email értesítőjét, melynek során a megjelenő pályázati kiírások több, mint 99%-át nap mint nap eljuttatjuk az Ön email címére. Ha pedig nem tetszik? Egy hónap után egyszerűen lejár és kész! Nincs automatikus hosszabbítás, nem kell külön lemondania, egyszerűen ha nem kíván hosszabbítani semmi dolga nincs! Jól hangzik?

Hogyan próbálhatja ki? Nagyon egyszerű!

A jelentkezés mindössze egy percet vesz igénybe, mindössze 3 adatra lesz szükség a www.palyazok.hu weboldalon, amelyhez kattintson az alábbi linkre: