bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Kinizsi Bank Zrt.

Titulus: Bank
Cím:Veszprém
Fiókok: Megtekintés

Bankunkról


Nagy öröm számunkra, hogy 2007. augusztus 01-jével a Nagyvázsonyi Kinizsi Takarékszövetkezet jogutódjaként a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének engedélyével létrejött a

KINIZSI BANK Zrt.

Bankká történő átalakulásunk mérföldkő számunkra és a magyar pénzügyi szektor számára egyaránt. Takarékszövetkezetünk közel fél évvel ezelőtt a takarékszövetkezetek közül elsőként döntött a bankká történő átalakulásról. Döntésünket a Kinizsi Takarékszövetkezet eredményessége, termékeink és szolgáltatásaink színvonala, s nem utolsósorban ügyfeleink bizalma alapozta meg. A Felügyelet tevékenységi engedélye a garancia arra, hogy társaságunk már most a banki sztenderdeknek megfelelően működik.

A KINIZSI BANK Zrt. Magyarország első nem budapesti székhellyel működő kereskedelmi bankja, s hazánkban egyedüliként kizárólag magyar magánszemélyek tulajdonában lévő pénzintézet. Mindezen tények és a KINIZSI BANK jogelődjének fél évszázados tradíciója kötelez minket. A KINIZSI BANK készen áll arra, hogy továbbra is az ügyfelekért dolgozzon helyben, gyorsan, rugalmasan!

Abban a reményben mondunk köszönetet partnereinknek az eddigi együttműködésért és közös munkáért, hogy a jövőben, immár kereskedelmi bankként kapcsolatunkat még széleskörűbbé és sikeresebbé tehetjük.