bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Hitelek kiváltásaA menet a következő:

1. Ha Ön megkapta az elszámolását, akkor 60 napon belül felmondhatja a forintosított devizahitelét. A felmondás tényét jeleznie kell a bankjánál!
2. Ha a 60 nap alatt ki akar szállni a hitelből, akkor ezt megteheti készpénzes végtörlesztéssel vagy az idegen banktól hozott hitelkiváltással.
3. A felmondással egybekötött végtörlesztésre 90 napja van a felmondástól számítva.
Ha elkezdjük intézni a hitelt, további kedvezmények várnak.
4. A közjegyzői díj nem lehet több 20 000 forintnál, illetve néhány bank visszaadja a közjegyzői díjat.
5. A földhivatali ügyintézés ingyenes (csak itt megspórolhat majdnem 20 000 forintot).

Nézzen körül a banki ajánlatok között, mert a pénzintézetek folyamatosan szállnak be a ringbe. Hitelkiváltásra felvett kölcsön igénylésekor az egyik bank pl. 100 000 forintot ír jóvá a számláján, a THM pedig csupán 4,39% Egy másik pénzintézet akár 200 000 forintig is állja az első havi törlesztést, ráadásul a kedvezményekkel a hitelkiváltó hitel THM-je akár 4,04%-ig is lemehet. Másutt szintén visszatérítenek 1 havi törlesztést, de csak 100 000 forintig. Az indulóköltség, mint másutt is, itt is 0 forint, a kamat akár 3,67% is lehet.

Nincs lehetőségünk egy rövid hír keretében bemutatni az összes hitelkiváltó hitelt, de Ön is láthatja a fenti mintából, hogy ha valamikor, hát most nagyon megéri hitelt felvenni. Tájékozódjon és döntsön mielőbb - vigyázzon, nehogy kifusson a határidőkből!
2017-01-26