bankihitel.hu logó Lakáscél
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Hírek a pénzpiac világából

Kölcsönre van szüksége?

Weboldalunkat azért hoztuk létre, hogy Ön a hazai kölcsönök piacán fellelhető termékek minél teljesebb köréből válogathasson egy helyen. Több éves banki tapasztalatunk által megalapozott szakszerű tanácsadással segítjük a legmegfelelőbb konstrukció kiválasztásában. Kalkulátoraink megkönnyítik a hitelfelvételt, mivel gyorsan kiszámoljuk , mekkora havi törlesztőrészletekre számíthat a kölcsön futamideje alatt.
[2012-05-14]

Egy igazán gyors kölcsön

Szívesen kihagyná a hosszas papírmunkát, utánjárást, a megfelelő hitel keresgélését? Egy kiváló feltételekkel felvett gyorskölcsön három nap alatt, igazolások nélkül, mindössze néhány személyes irattal? Azt hiszi, nincs ilyen? De van. Sőt a helyet is megtalálta, ahol hozzájuthat!
[2012-05-14]

Motorfedezetes gyorshitel igénylésének feltételei

Ha van egy olyan motorkerékpár, amely a rendelkezésünkre áll, és a tulajdonunkban van, és nekünk nagyon hamar, a lehető leghamarabb lenne szükségünk egy bizonyos hitelösszeg felvételére, amit ráadásul szabadon elkölthetünk, akkor számunkra valószínűleg a lehető legjobb választás a motorfedezetes gyorshitel lenne.
[2012-04-18]

Autófedezetes gyorshitel kalkulátor

Amennyiben úgy döntünk, hogy az autófedezetes gyorshitel lenne a számunkra a lehető legjobb választás, ha gyorsan lenne pénzre szükségünk, vagy egyéb okból szeretnénk minél gyorsabban szabadon felhasználható hitelhez jutni, akkor nincs más dolgunk, minthogy megnézzük az autófedezetes gyorshitel kalkulátort.
[2012-04-17]

Gyorshitel végtörlesztés lebonyolításához

A jelenlegi irreálisan magas devizaárfolyamok miatt rossz helyzetben lévő, korábban svájci frank hitelt felvevők jó része élne a végtörlesztés lehetőségével, de csak kevesek rendelkeznek tehermentes ingatlannal vagy elegendő megtakarított pénzzel.
[2012-03-19]

Kilométer elszámolás, útnyilvántartás

A hazai vállalkozások jelentős részénél rengeteg időt és többletmunkát jelent a magánhasználatú és céges járművek költségelszámolása és az ehhez nélkülözhetetlen útnyilvántartás vezetése.
[2012-03-07]

Fedezetlen hitelek

A fedezetlen hitelek azok a hitelek, melyeket a klasszikus értelemben vett banki fedezet nélkül nyújt a bank a hitelt igénylőnek. A kölcsön nyújtásakor ezekben az esetekben a bank az ügyfél havi rendszeres jövedelmét, terhelhetőségét, fizetőképességét vizsgálja. Ezek olyan szabadon felhasználható hitelek, melyeket meghatározott hitelcél megjelölése és a hitel felhasználásnak utólagos igazolása nélkül bocsát a bank az ügyfél rendelkezésére.
[2012-02-09]

Stagnáló hitelezés, csökkenő kereslet

Az UniCredit csoport közép- és kelet-európai bankpiacról készült elemzése szerint jelenleg a kereslet hiánya miatt stagnál a hitelpiac.
[2012-02-07]

A globalizáció következményei

A nemzetköziesedés és a globalizáció folyamata hozzájárult a jövedelemelosztás egyenlőtlenségének növekedéséhez nemzetközi méretekben, s az államok keretei között is.
[2012-02-03]