bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Hírek a pénzpiac világából

Kölcsönre van szüksége?

Weboldalunkat azért hoztuk létre, hogy Ön a hazai kölcsönök piacán fellelhető termékek minél teljesebb köréből válogathasson egy helyen. Több éves banki tapasztalatunk által megalapozott szakszerű tanácsadással segítjük a legmegfelelőbb konstrukció kiválasztásában. Kalkulátoraink megkönnyítik a hitelfelvételt, mivel gyorsan kiszámoljuk , mekkora havi törlesztőrészletekre számíthat a kölcsön futamideje alatt.

Egy igazán gyors kölcsön

Szívesen kihagyná a hosszas papírmunkát, utánjárást, a megfelelő hitel keresgélését? Egy kiváló feltételekkel felvett gyorskölcsön három nap alatt, igazolások nélkül, mindössze néhány személyes irattal? Azt hiszi, nincs ilyen? De van. Sőt a helyet is megtalálta, ahol hozzájuthat!

Motorfedezetes gyorshitel igénylésének feltételei

Ha van egy olyan motorkerékpár, amely a rendelkezésünkre áll, és a tulajdonunkban van, és nekünk nagyon hamar, a lehető leghamarabb lenne szükségünk egy bizonyos hitelösszeg felvételére, amit ráadásul szabadon elkölthetünk, akkor számunkra valószínűleg a lehető legjobb választás a motorfedezetes gyorshitel lenne.

Autófedezetes gyorshitel kalkulátor

Amennyiben úgy döntünk, hogy az autófedezetes gyorshitel lenne a számunkra a lehető legjobb választás, ha gyorsan lenne pénzre szükségünk, vagy egyéb okból szeretnénk minél gyorsabban szabadon felhasználható hitelhez jutni, akkor nincs más dolgunk, minthogy megnézzük az autófedezetes gyorshitel kalkulátort.

Gyorshitel végtörlesztés lebonyolításához

A jelenlegi irreálisan magas devizaárfolyamok miatt rossz helyzetben lévő, korábban svájci frank hitelt felvevők jó része élne a végtörlesztés lehetőségével, de csak kevesek rendelkeznek tehermentes ingatlannal vagy elegendő megtakarított pénzzel.

Kilométer elszámolás, útnyilvántartás

A hazai vállalkozások jelentős részénél rengeteg időt és többletmunkát jelent a magánhasználatú és céges járművek költségelszámolása és az ehhez nélkülözhetetlen útnyilvántartás vezetése.

Fedezetlen hitelek

A fedezetlen hitelek azok a hitelek, melyeket a klasszikus értelemben vett banki fedezet nélkül nyújt a bank a hitelt igénylőnek. A kölcsön nyújtásakor ezekben az esetekben a bank az ügyfél havi rendszeres jövedelmét, terhelhetőségét, fizetőképességét vizsgálja. Ezek olyan szabadon felhasználható hitelek, melyeket meghatározott hitelcél megjelölése és a hitel felhasználásnak utólagos igazolása nélkül bocsát a bank az ügyfél rendelkezésére.

Stagnáló hitelezés, csökkenő kereslet

Az UniCredit csoport közép- és kelet-európai bankpiacról készült elemzése szerint jelenleg a kereslet hiánya miatt stagnál a hitelpiac.

A globalizáció következményei

A nemzetköziesedés és a globalizáció folyamata hozzájárult a jövedelemelosztás egyenlőtlenségének növekedéséhez nemzetközi méretekben, s az államok keretei között is.