bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Hírek a pénzpiac világából

Hogyan intézzük autóhitelünket?

Autót szeretne hitelre vásárolni? Sokakban felmerül a kérdés, hogy mi szükséges ahhoz, hogy ezt megvalósítsák. Nézzük, mit is kell tennünk!

Az Autóhitel Portál célja

Az Autóhitel Portált azzal a céllal alapították, hogy a hitelt felvenni kívánó ügyfelek számára teljes körű, hitelügyintézéssel kapcsolatos szolgáltatást nyújtson, illetve segítsen megválaszolni a gépjármű-finanszírozás folyamata közben felmerülő kérdéseket.

Gyorskölcsön online

Egy kölcsön esetében általában vagy a kockázat nagy vagy a THM, és az ember gyakran nem tudja, a két rossz közül melyiket válassza. Ráadásul, ha sürgősen kell a pénz, nincs is olyan sok időnk ilyesmin töprengeni, hiszen azért a hitelbírálat és a pénz folyósítása sem történik meg két perc alatt.

A gépjármű fedezetes gyorskölcsön előnyei

Hiteligénylésnél az embernek általában három kívánsága van: a pénzt minél gyorsabban megkapjuk, a törlesztőrészlet legyen minél alacsonyabb, a kockázat pedig minél kisebb. Ha sürgősen pénzre van szükségünk, nincs időnk a hosszadalmas ügyintézési procedúrára.

Gyorskölcsönt késedelem nélkül?

Ha sürgősen pénzre van szükségünk, ezért hitelt veszünk fel, könnyen az elhamarkodott döntéseink áldozatává válhatunk. Hiszen, ha szorít az idő, lehet, hogy nem gondoljuk át elég alaposan, mivel is jár a választott konstrukció.

Autóhitel: most megéri a pénzét!

A gazdasági helyzet miatt napjainkban valóban igen kedvezményesen hozzájuthatunk a használt autókhoz. Általánosságban elmondható, hogy érdemes akár egy rövidebb futamidejű, kisebb összegű autóhitelt igényelni csak azért, hogy tudjunk vásárolni egy használtautót.

Kifejezetten erős a magyar autóhitel-piac

Miközben Európában folyamatosan csökken az eladott új gépkocsik száma, addig Magyarországon nő. A többség természetesen nem zsebből fizeti az új kocsi árát, ezért az autóhitel népszerű hazánkban. A megfelelő konstrukciók biztonságosak és nagyon kedvezőek.

Csökkenhet az autóhitel költsége a fehérlista miatt?

Azokat az ügyfeleket, akik nem fizették rendben autóhitelüket, már nagyon régóta számon tartották a pénzintézetek, hiszen az ő érdekük az, hogy olyanoknak hitelezzenek, akik rendben vissza fogják fizetni az összeget. Az adósok feketelistája korábban a BAR volt (bankközi adóinformációs rendszer), amelyet néhány éve fölváltott a KHR (központi hitelinformációs rendszer).

A hitelre történő autóvásárlás menete

Ha hitelre szeretne autót vásárolni, mert a készpénzes fizetéshez jelenleg nem áll a rendelkezésére elegendő anyagi forrás, de úgy gondolja, így viszont hosszadalmas és fárasztó procedúrának néz elébe, vegye igénybe egy hiteltanácsadó segítségét.