bankihitel.hu logó Lakáscél
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Hírek a pénzpiac világából

Nyílt végű pénzügyi lízingszerződés

Amennyiben cég venné igénybe a gépjármű fedezetes hitelt, úgy, visszlízingről beszélünk. Lehet nyílt végű és zárt végű pénzügyi lízing valamint Operatív lízing, más néven tartós bérleti konstrukció.
[2013-01-18]

Eurotax értékelés, no de mi is az?

Bizonyára sokszor hallotta már ezt a szót, amennyiben volt már dolga autóhitellel vagy akár készpénzes vásárláskor is, valamint ha nem is feltétlen vevőként, de eladóként szerzett róla tudomást mit is jelent ez.
[2012-12-15]

A hitelre vásárolt autók veszélyei

Első díj befizetése, azaz 0%-os önerővel vásárolt gépjármű alacsony havi törlesztőrészlettel. Úgy tekinthető, hogy majdnem ingyen jutottunk új gépjárműhöz. Nem is olyan régen kb. így nézett ki egy átlagos autófinanszírozás.
[2012-12-05]

Autók finanszírozása

Autófinanszírozás esetén kaphatunk kölcsönt új és használt gépjárműre is. Néhány alapvető információ azzal kapcsolatban, hogyan is finanszírozható egy autó. A gépjárművet lehet finanszírozni lízing és hitel formájában is. Válaszható devizanem a magyar forint vagy az euró.
[2012-12-03]

Gépjármű fedezetes gyorshitel

Amennyiben fel tudja ajánlani fedezetként a meglévő tehermentes autóját, motorját, akkor szabad felhasználású hitelhez juthat, sokkal kedvezőbb konstrukcióval, mint a fedezet nélküli hitelek esetében.
[2012-12-02]

Motorvásárlás hitelre könnyedén

Nagyon régen vágytam már egy motorra. Meg is volt a nagy álmom egy Honda CBR600. Sajnos készpénzre nem tudtam volna megvásárolni, mert nem volt megtakarított pénzem. Így egy ismerősöm segített a keresgélésben, és ő adta az ötletet, hogy vegyek fel hozzá hitelt.
[2012-12-02]

Gyors hitel megoldás Karácsonyra

Az ünnepek közeledtével szeretnénk felújítani a konyhát, de év közbeni megtakarításunk sajnos nem volt. Idén Karácsonykor nálunk gyűlik össze a család, és szeretnénk kicsit lenyűgözni mindenkit, mint ahogy ők is tették ezt az elmúlt években.
[2012-11-23]

Szeretne szabad felhasználású gyors kölcsönt?

Miért kedvezőbb az autó fedezetes gyorshitel mint a személyi kölcsön? Ha rendelkezik saját autóval, igénybe veheti a szabad felhasználású gyors hitelt, amely sokkal kedvezőbb feltételeket nyújt az Ön számára mintha egy egyszerű, személyi kölcsönt választ.
[2012-11-22]

Opció? Az én autómon? Lehetetlen.

Pedig lehetséges. Ha Önnek már volt autóhitele, finanszírozással vásárolta gépjárművét, akkor sajnos előfordulhat, hogy az adósság visszafizetését követően, - amikor egy újabb hitelt szeretne rá felvenni, vagy el szeretné adni - akkor szembesül vele, hogy jelenleg még a jármű nyilvántartási rendszerben úgynevezett opció van az autón.
[2012-11-20]