bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Hírek a pénzpiac világából

Nyílt végű pénzügyi lízingszerződés

Amennyiben cég venné igénybe a gépjármű fedezetes hitelt, úgy, visszlízingről beszélünk. Lehet nyílt végű és zárt végű pénzügyi lízing valamint Operatív lízing, más néven tartós bérleti konstrukció.

Eurotax értékelés, no de mi is az?

Bizonyára sokszor hallotta már ezt a szót, amennyiben volt már dolga autóhitellel vagy akár készpénzes vásárláskor is, valamint ha nem is feltétlen vevőként, de eladóként szerzett róla tudomást mit is jelent ez.

A hitelre vásárolt autók veszélyei

Első díj befizetése, azaz 0%-os önerővel vásárolt gépjármű alacsony havi törlesztőrészlettel. Úgy tekinthető, hogy majdnem ingyen jutottunk új gépjárműhöz. Nem is olyan régen kb. így nézett ki egy átlagos autófinanszírozás.

Autók finanszírozása

Autófinanszírozás esetén kaphatunk kölcsönt új és használt gépjárműre is. Néhány alapvető információ azzal kapcsolatban, hogyan is finanszírozható egy autó. A gépjárművet lehet finanszírozni lízing és hitel formájában is. Válaszható devizanem a magyar forint vagy az euró.

Gépjármű fedezetes gyorshitel

Amennyiben fel tudja ajánlani fedezetként a meglévő tehermentes autóját, motorját, akkor szabad felhasználású hitelhez juthat, sokkal kedvezőbb konstrukcióval, mint a fedezet nélküli hitelek esetében.

Motorvásárlás hitelre könnyedén

Nagyon régen vágytam már egy motorra. Meg is volt a nagy álmom egy Honda CBR600. Sajnos készpénzre nem tudtam volna megvásárolni, mert nem volt megtakarított pénzem. Így egy ismerősöm segített a keresgélésben, és ő adta az ötletet, hogy vegyek fel hozzá hitelt.

Gyors hitel megoldás Karácsonyra

Az ünnepek közeledtével szeretnénk felújítani a konyhát, de év közbeni megtakarításunk sajnos nem volt. Idén Karácsonykor nálunk gyűlik össze a család, és szeretnénk kicsit lenyűgözni mindenkit, mint ahogy ők is tették ezt az elmúlt években.

Szeretne szabad felhasználású gyors kölcsönt?

Miért kedvezőbb az autó fedezetes gyorshitel mint a személyi kölcsön? Ha rendelkezik saját autóval, igénybe veheti a szabad felhasználású gyors hitelt, amely sokkal kedvezőbb feltételeket nyújt az Ön számára mintha egy egyszerű, személyi kölcsönt választ.

Opció? Az én autómon? Lehetetlen.

Pedig lehetséges. Ha Önnek már volt autóhitele, finanszírozással vásárolta gépjárművét, akkor sajnos előfordulhat, hogy az adósság visszafizetését követően, - amikor egy újabb hitelt szeretne rá felvenni, vagy el szeretné adni - akkor szembesül vele, hogy jelenleg még a jármű nyilvántartási rendszerben úgynevezett opció van az autón.