bankihitel.hu logó Lakáscél
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Hírek a pénzpiac világából

Jogvédelem biztosítás

A jogvédelem biztosítás feladata, hogy a biztosított valamennyi jogi igényére, az általa kedvezményezett, és az ellene irányuló eljárásokat is, átfogó védelmet nyújtson.
[2010-11-05]

Internet banking

Az elektronikus értékesítési csatornák közül az Internet-alapú banki elérés az egyik legdinamikusabban fejlődő részterület. Az alapszolgáltatások mellett a hazai bankszektor egyes szereplői lehetővé tesznek - az alapszolgáltatásokon túl - egyéb hitelkérelmi, és tőzsdei tranzakciós műveletek végrehajtását is.
[2010-11-02]

Az elszámolási rendszer működése

klíringtagok a tranzakciókat tartalmazó küldő kötegeket 16 órától kezdve másnap hajnali 2 óráig továbbíthatják - távközlési hálózat útján - a BKR-be.
[2010-11-02]

Késve fizetik a hiteleket

A PSZÁF legfrissebb felmérésre alapján kijelenthetjük, hogy az adósok harmada késve fizeti hitele törlesztőrészleteit. A bankok összesen körülbelül hatmillió ügyféllel rendelkeznek.
[2010-10-27]

Betegségbiztosítás

A betegségbiztosítási esemény a biztosítottnak betegség miatt bekövetkezett orvosilag indokolt, a szokásos költségszinten történő gyógykezelése.
[2010-10-26]

Hitelbiztosítás

A hitel biztosítás magába foglalja a hitelező által elszenvedett különböző veszteségeket, így első sorban az adós fizetésképtelenségének kockázatát.
[2010-10-26]

Takarékbetét

A betételhelyezés egyik legrégebbi módja (tartós megtakarítások elhelyezésének általános formája), amelynek során a hitel intézet az első betételhelyezés alkalmával elismervényt állít ki a betét átvételéről.
[2010-10-25]

Szerződéses betétek

Olyan betétszerződés jön létre a bank és az ügyfél között, amelynek alapján a számla tulajdonosa (megbízottja) a számlán elhelyezett összeg felett bármikor, és bárhogyan rendelkezhet. Ezeknél a betéteknél csekkel, és átutalással is lehet megbízásokat teljesíteni.
[2010-10-25]

Lakás-előtakarékosság

Tudja, hogy Önnek 30%-os állami támogatásra van jogosultsága! Igénybe vette már? Érdekli? A magas hozam a teljes futamidőre garantált.
[2010-10-25]