bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Hírek a pénzpiac világából

Egyszerű ügymenet

Bemutatjuk, milyen egyszerű is jó háttérsegítség mellett könnyen autóhitelhez jutni, legyen ez akár vásárlás, saját autó behitelezése vagy akár jelenlegi autóhitelünk kiváltása.

Kedvezményes autófedezetes gyorskölcsön iskolakezdésre - mobilbankár szolgáltatással

Miről is van szó pontosan? Amennyiben megfelelő korú tehermentes személyautóval, motorkerékpárral vagy kishaszongépjárművel rendelkező magánszemély szeretne hitelhez jutni - az iskolakezdéskor megnövekedett kiadások fedezésére, cégünk csapata készséggel áll rendelkezésre.

Mobilbank szolgáltatás

Vannak bankok, amelyek már egy magasabb elektronikus banki fokozatba léptek, és mobilbanki szolgáltatásokat nyújtanak.

Deviza alapú hitelek árfolyam- és kamatváltozás-kockázata

A deviza alapú finanszírozás azt jelenti, hogy az adós forintban kapja a kölcsönt és forintban is törleszti, de minden hónapban változik a havi törlesztő részlet olyan arányban, ahogy a deviza és a forint viszonya változik a szerződésben rögzített árfolyamok alapján.

Önrész, futamidő, konstrukció

A sok új szabályozás célja, hogy ne mindenkinek saját bőrén kelljen tapasztalnia a hitelezés alapszabályait. Egy hitelfelvétel nagyon kockázatos is lehet, ezért körültekintően körbe kell járni minden egyes lépést.

Autóérték, készpénzes autóár

Új autó esetében a gépjármű vételára a kedvezményekkel csökkent listaár, míg használtautó esetében az EUROTAX által megkapott piaci ár a gépjármű vételára. Új autó esetében a finanszírozók a már korrigált autóértéket adják meg, ami már kedvezményekkel csökkent, ép ezért sok esetben nem egyezik meg a vételi önerő számítás alapja a vételárral.

Ügynökök

A gépjármű piacon, az ügynökök segítik a finanszírozó bankok illetve lízingcégek munkáját. Az ügyfél többnyire az ügynökökkel áll kapcsolatba, tőlük kapják az információkat és az ügylet lebonyolítása is többnyire az ügynökökön keresztül működik.

Gépjármű átírási költségek 2013-ban

Magyarország átlagosan olyan kétévente változtatják a gépjármű vagyonszerzési illetékek összegét. És általánosságban ez emeléssel jár. 2012-ben volt egy nagy változás miszerint addig a gépjármű hengerűrtartalma alapján kellett egy meghatározott összeggel számolni. jelenleg ez pedig a gépjármű hajtómotorjának teljesítménye alapján (kW) kell ki számolni.

Az autólízingről dióhéjban

A lízing mind magánszemélyek részére, mind vállalkozások (egyéni vállalkozók, Kft. Bt, egyesületek, stb.) részére igényelhető konstrukció, melynél kedvezőbb feltételekkel lehet "hitelhez" jutni.