bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Jelzáloghitel BAR-listásoknak

Nos, aki egyszer „bűnbe esett” egy bankban, és nem fizette a hitelét valamiért néhány hónapig, annak néhány évre meszeltek. Felkerül a KHR-listára (a BAR-lista újabb, némileg barátságosabb neve, mert nem szerepel benne az adós kifejezés), és ott is marad, amíg csak a hitele tart, illetve, ha lejár, akkor még öt évig. Ez megakadályozza, vagy legalábbis megnehezíti a helyzetet, ha ön szeretne felvenni valamilyen jelzáloghitelt. Azonban mi azért vagyunk, hogy segítsünk, és lehetőleg semmilyen hátrányt ne szenvedjen egy évekkel ezelőtti botlása miatt.

Cégünk alkalmazottai a jelzáloghitel-piac folyamatos figyelésével keresik meg leendő ügyfeleinknek a legjobb kölcsönöket. Mivel az optimális hitelek kimazsolázása amúgy is időigényes folyamat, igazán nem várható el, hogy valaki még a passzív KHR-listások számára fenntartott jelzálogkölcsönöket is kikeresgélje (aktív BAR/KHR listások részére sajnos csak az osztrák hitel marad, magyar pénzintézet nem folyósít), amelyek nem tartoznak a bankok legjobban reklámozott termékei közé. Nekünk viszont ez a dolgunk. Nézzük, mit ajánlunk.

A jelzáloghitel összege 1 és 70 millió forint közt változhat. Természetesen minden esetben szükség van egy tehermentes és megfelelő értékű ingatlanra. Általában úgy számolhat, hogy háza, lakása, üdülője stb. piaci értékének 60%-át tudja felvenni jelzáloghitelként. Ez akkor is így van, ha KHR-listás, közüzemi tartozása van, vagy bármilyen más okból problémás ügyfélnek számít. Az általunk kínált jelzáloghitel kondíciói alig különböznek a rendes ügyfelek számára nyújtott hiteltől.

Számolja ki az általunk biztosított jelzáloghitel havi törlesztését a hitelkalkulátorral, és utána, ha felvenné a hitelt, kérje munkatársaink megkeresését. Mi az első lépéstől az utolsóig elvisszük önt!