bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Citibank Zrt.

Budapesti fiók III. kerület

Cím:1036 Budapest, Lajos u. 76-80.
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
8-17.30 8-16 8-17.30 8-16 8-16


Titulus: Bank
Cím: 1051 Budapest, Szabadság tér 7.
Fiókok: Megtekintés
Citibank Zrt.

A Citibank Rt., a Citigroup tagja, 1985 óta van jelen a magyar piacon. Az elmúlt két évtized kihívásokkal teli, ugyanakkor nagyon sikeres időszak volt a bank életében. Az első 10 évben helyi nagyvállalatokat és multinacionális cégeket szolgált ki. 1995-ben elindította lakossági üzletágát, végül 1998-ban, az EKB Rt. beolvadását követően elkezdte a kis- és középvállalkozások kiszolgálását is. 2000-ben portfólióátruházással az ING Bank Rt. lakossági üzletága és fiókhálózata is a Citibankhoz került, így jelen pillanatban az ország 18 városában, összesen 23 bankfiókja és 15 hitelközpontja van.

A Citibank a lakossági termékek széles skáláját kínálja. A klasszikus banki termékeken - pl. folyószámla-vezetés, lekötött betétek - kívül klasszikus hitelkártyát és személyi kölcsönöket is igényelhetnek ügyfelei. Befektetési termékpalettájában pedig mind a rövid-, mind a hosszú távú pénzügyi célok elérését segítő termékek szép számban megtalálhatók.

A Citibank hitelkártyákról érdemes tudni, hogy igénylésükhöz nem szükséges bankszámlát nyitni, az ügyfelek a bank által meghatározott hitelkeretből akár 51 napig kamatmentesen költhetnek a kártyával*. A legnagyobb magyarországi mobiltelefon-szolgáltató társaságoknál legalább három hónapos előfizetéssel rendelkező magánügyfelek pedig jövedelemigazolás nélkül igényelhetnek Citibank hitelkártyát.