bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Allianz Bank

Berettyóújfalui kirendeltség

Cím:4100 Berettyóújfalu, Dózsa Gy. út. 3. (Hajdú-Bihar-megye)
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap


Titulus: Bank
Cím: 1139 Budapest, Váci út 81.
Fiókok: Megtekintés

Allianz Bank

Az Allianz jól ismert márkanév az egész világon. A világ 156 országában jelen lévő biztosítói konszern törekvése, hogy ügyfelei részére ne csak professzionális biztosítói szolgáltatást nyújtson, hanem az életben fellépő minden pénzügyi helyzetre megoldást találjon. Ehhez a törekvéshez elengedhetetlenek a banki, nyugdíj- és egészségpénztári termékek is. 2006. október 17-én az Allianz Hungária Biztosító az Allianz Bank megalapításával elindította banki szolgáltatásait is, így a közel két milliós ügyfélkörnek teljes körű pénzügyi szolgáltatást tudunk nyújtani az élet szinte minden szakaszában.


Az Allianz Bank termékei


Az Allianz banki termékeinek kialakításánál több fontos szempontunk volt: innováció, a biztosítói háttérből eredő előnyök érvényesítése, illetve az értékesítések segítése a különböző keresztkedvezmények nyújtásával.


Miért érdemes Allianz termékeket választani?


Szinte minden banki termék tartalmaz egy díjmentes biztosítást is. Ilyen például az ingyenes életbiztosítási védelem a betétlekötés időtartama alatt, vagy a bankszámlába épített utasbiztosítási védelem. Az Allianz Bank életbiztosítás mellett kiemelkedő kamat lehetőségét kínálja betéti termékekre is.

Nyugdíjas ügyfeleinknek kedvezményes számlavezetési díjat és ingyenes VISA Electron bankkártyát kínálunk, amennyiben a nyugdíja Allianz Senior bankszámlájára érkezik.

Az Allianz Extra hitelkártyához pénzvisszatérítést kínálunk maximum a vásárlás összegének 1%-ig, így ügyfeleink vásárlásaiból a bank is részt vállal. Továbbá a kártya díjmentes utasbiztosítási védelmet és ingyenes átmeneti áruvédelem biztosítást is tartalmaz. Ingyenes hitelfedezeti életbiztosítás a jelzáloghitel termékekben.

Autóskártya termékünkkel kedvezőbben tankolhatnak és vásárolhat. Keresztkedvezményeinkkel az Allianz Hungária Biztosítónál meglévő biztosításai is kevesebbe fognak kerülni.


Bankszámlatermékeink


Az Allianz Kapcsolatok bankszámlát azon ügyfeleinknek hoztuk létre, akik az Allianz csoport valamely szolgáltatását már igénybe vették, amely alapján kedvezményeket tudunk biztosítani. Az Allianz Bank a számlához 1 millió forint értékű balesetbiztosítást, havi díjmentes Telebank és Netbank szolgáltatást, ingyenes külföldi utasbiztosítást nyújt, valamint az első éves Visa Electron bankkártya díját átvállalja.

Gondoltunk azokra a fogyasztókra is, akik még nem vettek igénybe szolgáltatást az Allianz csoporttól, de szívesen rábíznák pénzügyeiket egy megbízható cégre. Az ő részükre alakítottuk ki az Allianz Standard forint bankszámlát. A számlához teljes körű szolgáltatást nyújtunk a pénzügyek intézéshez, bankkártyájával külföldön és belföldön egyaránt vásárolhat, külső megjelenését pedig Ön választhatja meg.

Az Allianz Senior bankszámlát kifejezetten nyugdíjas ügyfeleink számára alakítottuk ki, figyelembe véve igényeiket és lehetőségeiket a banki pénzügyeik kezelésében. Kedvezményt adunk biztosítási díjaikból, első évben a Visa Electron bankkártya éves díját elengedjük.


Allianz hiteltermékek


Jelzálogkölcsönünk legfőbb előnye, hogy most kezelési költség nélkül, minimális önerővel igényelheti a kívánt összeget, amelyhez kedvezményeinket a feltételek folyamatos fennállása esetén, 5 évig fenntartjuk. A jelzálogkölcsön mellé az Allianz Bank ingyenes életbiztosítást ad, valamint egy ingatlanhoz kapcsolódó értékbecslés díját visszatéríti Önnek a folyósítást követően.

Allianz Extra Hitelkártya termékünk legfőbb előnye, az úgynevezett pénzvisszafizetési kedvezmény. A hitelkártyával történt vásárlásai értékének akár 1%-t minden fordulónapon levonjuk ügyfelünk hiteltartozásából, így kevesebbet kell visszafizetnie és a vásárlásaiból minden alkalommal a bank áll egy bizonyos részt. Hitelkártyával történő vásárlásai maximum 45 napig kamatmentesek, biztosításaihoz pedig további kedvezményeket nyújtunk.

Az Allianz Személyi Kölcsön kisebb-nagyobb kiadások finanszírozására jelent gyors megoldást. Szabad felhasználású, fedezet nélküli hitel, az Allianz Bank a kölcsön felhasználási célját nem vizsgálja. Ha Ön már ügyfele az Allianz csoportnak, akkor további kamatkedvezményekre is jogosult!


Megtakarítások


Az Allianz Megtakarítási Számla egy kiemelten kedvező, sávos kamatozású bankszámla, amely révén Ön kisebb összegű vagy bizonytalan ideig (akár csak néhány napra) nélkülözhető megtakarításaira is magas kamatot érhet el. Ha pedig hirtelen pénzre van szüksége, normál bankszámlaként is használhatja, hiszen havonta akár 3 alkalommal is kivehet korlátlan összeget ebből a megtakarításból úgy, hogy az Allianz Bank Megtakarítási Számlája nyújtotta magas kamatot is megkapja.

Az Allianz Betétmix egy olyan megtakarítási lehetőség, amely egyesíti magában a befektetési eszközalapok rugalmasságát, illetve a lekötött banki betétek biztonságát. A termék egy fix kamatozású betét és egy egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás, a Betétmix Allianz Életprogram együttese.

Az Allianz Bank Flexibilis Hitelkeretei esetében a hitel biztosítékát az Ön életbiztosítása, vagy a nyugdíjpénztári megtakarításai képezik. Amennyiben Ön rendelkezik az Allianz Hungária Biztosítónál életbiztosítással vagy az Allianz Hungária Nyugdíjpénztárnál önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítással, úgy az Allianz Bank e megtakarítása fedezetére hitelkeretet nyújt Önnek.


Az Allianz Bank vállalati termékei


Az Allianz Start Számlacsomagot úgy állítottuk össze, hogy minden olyan szolgáltatást tartalmazzon, amire az Ön induló vállalkozásának szüksége lehet. A vállalati teljes funkcionalitású bankszámla mellé kínálunk ingyenes Netbank és Telebank szolgáltatást és egy VISA Electron bankkártyát.

Az Allianz Business Plusz Számlacsomagot elsősorban olyan vállalkozásoknak ajánljuk, amelyek jelentős számlaforgalommal rendelkeznek és így mindennapi munkájuk jelentős részét képezi a pénzügyek intézése. A vállalati teljes funkcionalitású bankszámla mellé az Allianz Bank ingyenes Netbank és Telebank szolgáltatást és egy VISA Electron bankkártyát kínál. Az Allianz Business Számla azoknak jelenthet ideális megoldás, akik napi szinten komoly mennyiségű banki tranzakciót végeznek, és nem kívánnak számlacsomag szolgáltatást igénybe venni.

A bankszámla egy teljes funkcionalitású, látra szóló kamatozású pénzforgalmi bankszámla, amelynek legfőbb előnye az alacsony tranzakciós díjakban és a számlához kacsolódó egyedi igényeknek megfelelő szolgáltatásokban rejlik.

Az Allianz Társasházi Számlát kimondottan társasházak számlavezetésére fejlesztettük. Kiemelt sávos kamatozású forint bankszámla, amelynek segítségével a társasházak kisebb összegű - vagy bizonytalan ideig, akár csak néhány napra nélkülözhető - megtakarításaira is magas kamat érhető el. Ha pedig pénzre van szükség, normál bankszámlaként is használható.