bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerzõdéskötési díj nélkül
Fiókkeresõ

CIB Bank Zrt.

CIB Bank Miskolc

Cím:3530 Miskolc, Corvin u. 2 (Borsod-Abaúj-Zemplén-megye)
Hétfõ Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap


Titulus: Bank
Cím: 1027 Budapest, Medve u. 4-14.
Fiókok: Megtekintés

A CIB Bank 1979-ben jött létre a térségben elsõ nemzetközi konzorciumként, a Magyar Nemzeti Bank és több más bank együttmûködésének eredményeként. A CIB 30 éves tapasztalatát felhasználva azóta Magyarország második legnagyobb bankja lett, a magyar pénzpiac meghatározó szereplõjévé vált.

A méreteibõl és betölteni kívánt szerepébõl adódóan a CIB a banki és befektetési szolgáltatásokon kívül leányvállalataival közremûködésben minden típusú pénzügyi konstrukció piacán jelen van. A CIB leányvállalatai a CIB Lízing, a CIB Faktor és a CIB Alapkezelõ.

A bank a teljes elképzelhetõ ügyfélkört lefedi, termékei és szolgáltatásai közt találnak megfelelõt a lakossági ügyfelek, egyéni és társas vállalkozások, önkormányzatok és állami intézmények. A legalapvetõbb szolgáltatásoktól, mint a bankszámlavezetés, a hitelkártya és a betétlekötés, az értékpapír-, lízing- és faktoring, CIB autóhitel ügyletekig, valamint a biztosításokig minden területen kínál megoldásokat. A CIB elektronikus pénzügyi megoldásai kiemelkedõen rugalmasak és kedvezõek.

A gazdasági válság következményeként a bank speciális konstrukciókat is felvett termékkínálatába, így próbálja enyhíteni a nehéz helyzetbe került magánszemélyek és jogi személyek anyagi helyzetét. A kiemelt ügyfelek közé tartoznak a nyugdíjasok és a diákok, akiket az igényeikre szabott konstrukciókkal szólít meg a bank.