Banki Hitel Blog

pénzügyek, hitelek közérthetően

Szabad felhasználású gyorshitel

november2

Több banknál is próbálkozott már, de nem kap személyi hitelt, vagy csak arcpirítóan magas kamatokkal? Azonban minél hamarabb pénzre van szüksége? Ne kopogtasson tovább a személyi hitelt nyújtó bankoknál, mi tudjuk a megoldást!

Hitelirodánk gyorshitel konstrukcióit ajánlja saját tulajdonban lévő tehermentes vagy a gépjármű értékéhez képest kevés hitellel terhelt autó vagy motor fedezetre. Hogyan működik az általunk kínált gyorshitel gépjármű (autó és/vagy motor) fedezetre? A válasz egyszerű: adott az ön tehermentes kis terheltségű gépjárműve, amely a bankok számára fedezetet biztosít a hitel felvételéhez! A gépjármű értékének 80%-a behitelezhető ezáltal ön akár 5 munkanap alatt a kívánt pénzösszeghez jut és azt arra költi amire csak szeretné, semmilyen megkötés nincs, hiszen a gyorshitel szabad felhasználású finanszírozási forma!

Látja milyen egyszerű! Így nem kell a csillagos eget súroló kamatokkal rendelkező személyi hitel felvételéhez folyamodnia, hanem egy sokkal kedvezőbb kondíciójú gépjármű fedezetű kölcsönhöz jut. Hogy ez miért lehetséges? Mert ha van egy mondjuk úgy kézzel fogható fedezete a kölcsönre a bankok is kedvezőbb konstrukciók mellett kínálnak hitelt az ön számára. Turpisságot nem talál az ajánlatban hiszen az autó is az ön tulajdonában marad, azt megkötések nélkül, szabadon használhatja tovább, csupán a gépjármű törzskönyvét kell a finanszírozó banknál hagynia, mindössze biztosíték gyanánt.

A hitel ügyintézésének menete is a lehető legegyszerűbb legkényelmesebb és persze a lehető leggyorsabb is.

  • az igénylés elindításához és a hitelbírálathoz elküldi a gépjármű és az ön adatait e-mailben vagy faxon
  • a hitelbírálat után elkészítteti az autó vagy a motor állapot felmérését (akár az ön otthonában)
  • szerződés aláíráskor személyes találkozásra van szükség, de ez is történhet akár az ön otthonában is, vagy egy ön által meghatározott helyen

Összefoglalva, miért is annyira kedvezőek a gyors folyósítású szabad felhasználású hitelek?

  • a kívánt pénzösszeghez kifejezetten rövid időn belül juthat hozzá, hiszen az átfutási idő és a pénzösszeg folyósításának ideje a hitelbírálattól számítva csupán 3-5 nap lehet.
  • az igényelt pénz szabad felhasználású, tehát az igénylő személy arra költi amire csak szeretné, semmi sem szabhat határt a vágyainak.

Használja gyorshitel-kalkulátorunkat vagy hívja ügyintéző munkatársainkat a gyorshitel vonalon, hogy azonnali személyre szabott ajánlatot kaphasson!

Egy hozzászólás  
  1. Keszán György (Gyorshitel tanácsadás) 2010. szeptember 29., 10:10

    Ez a gyorshitel kalkulátor nagyszerű! Sokat segített! köszi

Nem fog megjelenni.

Website example

Hozzászólás: