Banki Hitel Blog

pénzügyek, hitelek közérthetően

Létezik legjobb autóhitel?

november24

Ha a legjobb autóhitelt keresi, akkor nem kell tovább szörföznie az interneten. Megtalálta Magyarország vezető autóhitel közvetítő cégét, ahol a legjobb hiteleket ajánljuk ügyfeleinknek, a legbarátságosabb ügyfélszolgálat működik, és a leggyorsabb az ügyintézés.

A gépjármű vásárlás első lépése még az autóhitel felvétele előtt a megvenni kívánt autó, teherautó, kisteherautó kiválasztása. A barátok, ismerősök, szakértők persze mind egészen mást mondanak, és a szerencsétlen autóvásárló végül már tényleg nem tudja, hogy hova, kihez kellene fordulnia, hogy megbízható információt kapjon. Probléma lehet, hogy új autót vegyen vagy régebbit. Ha használtat, akkor hány éveset?

Van, aki a három-négy éves autókra esküszik, mások szerint csak a 7-8 éves autó vásárolható meg nyugodt szívvel, mert azokon már minden hiba kijött, mindent ki is javítottak, ráadásul azokban még nincs annyi elektronika, ami elromoljon, tetemes javítási költségeket szakítva a tulajdonos nyakába. Ha valakinek autóhitelt kell felvennie (vagy valamilyen oknál fogva, bár nem kell, de mégis gépjármű hitellel szeretné megoldani a vásárlást), akkor az is egy külön szempont, hogy az autóhitel kalkulátor minél kevesebb havi törlesztést mutasson.

Ezen többféleképpen lehet segíteni: oldalunkon a legjobb autókölcsönöket találja, vagyis, ha minket megtalált az interneten, máris tett egy lépést az olcsó autóhitelek felé. Fontos még, hogy hosszú futamidőt válasszon, hiszen ez szintén csökkenti a törlesztést. Ha lízingelni szeretne, az önerő kisebb, értelemszerűen ekkor a nagyobb autólízing összeg többe fog kerülni, mintha már eleve nagyobb kezdőrészletet tenne az autóhitel mellé. Sok mindent mérlegelni kell tehát a kölcsön felvétele előtt. A használt autó vagy új autó kérdést is eldönti, hogy milyenek a leendő kocsitulajdonos anyagi körülményei, hiszen ha valakinek nincs elég készpénze egy drágább autóra, akkor az esetek nagy százalékában egy nagyobb autóhitelt sem fog tudni vállalni, mivel egy új Audi, Mercedes, Volvo vagy Lancia, BMW hitelének kigazdálkodásához havi súlyos tízezrekre van szükség. Ilyenkor tehát maradnak a nem presztízsmárkának vagy nem presztízsautónak számító Citroën, Peugeot, Fiat, Opel, Skoda vagy esetleg Dacia gépjárművek, vagy az olcsóbb kisteherautók (Hyundai, Kia), amelyek kiválóan ki tudják szolgálni utasaikat, bár az előbb felsoroltakhoz képest a minőségi különbség azért nyilvánvaló.

Ha tehát autóhitelre van szüksége, először is mérlegeljen, utána autó hitel kalkulátorunkkal számoljon, majd kössön olyan kompromisszumot, amelyet még elfogadhatónak tart, és a pénztárcája is megenged. Az igazi művészet valóban abban áll, hogy megtaláljuk, melyik az a legjobb autó, amely a legkevesebb autóhitelből megvehető. Az olcsó autóhitelt mi biztosítjuk, az autó kiválasztásában sajnos nem tudunk segíteni.

Téma: Autóhitel

Nem fog megjelenni.

Website example

Hozzászólás: