Banki Hitel Blog

pénzügyek, hitelek közérthetően

Hitel Budapest – autóhitel, jelzáloghitel Budapesten és környékén

július14

A teljeskörű járműhitel (autóhitel, motorhitel, teherautó hitel stb.) és ingatlanhitel (jelzáloghitel, lakáshitel stb.) ügyintézés Budapest összes kerületében elérhető mobilbankár szolgáltatásunknak és a hatékony elektronikus ügyintézésnek köszönhetően.

Amennyiben ön budapesti lakos, csak akkor szükséges irodánkba befáradni, amikor feltétlenül szükséges. Az autóhitelek esetében pedig akár az is lehetséges, hogy ki sem kell mozdulnia: munkatársaink kérésére otthonába viszik a hitelszerződést.

Az autóhiteleket ide kattintva éri el: autóhitel kalkulátorok »

Az ingatlanhitelekért ide kattintson: ingatlanhitel kalkulátorok »

Miért jó ez? Budapest tömegközlekedése időnként meglehetősen khaotikus képet mutat, a város egyik feléből a másikba eljutni a megtett távolsághoz mérten aránytalanul sok időbe telhet, ha autóval jönne, akkor pedig a dugók nehezítik meg a dolgát. Mobilbankár szolgáltatásunk ezért nagy terhet vesz le a válláról, míg hitel ügyintéző kollégáink a papírmunka nyűgétől szabadítják meg, hogy önnek maradjon ideje a lényegre: a hitel szerződés részleteinek áttanulmányozására: így összességében jóval kevesebb időt kell a hitel felvételével töltenie. Természetesen, ha ön Budapest vagy környéki lakos, és a személyes ügyintézés híve, bármikor befáradhat irodánkba.

Ezúton ajánljuk figyelmébe online hitelkalkulátorainkat, amelyek segítségével haladéktalanul képet kaphat a leendő hitel havi törlesztőrészletéről, függetlenül attól, hogy autóhitel, motorhitel vagy valamilyen ingatlanhitel, például jelzáloghitel vagy lakáshitel felvételéről van szó.

Hitel és lízing tanácsadás Budapesten és környékén – ha pénzügyi tanácsadásra, hitel felvételére van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, kérje kollégáink segítségét. A hiteligénylő űrlap kitöltése semmiféle kötelezettséggel nem jár, az ügylet elindításától természetesen bármikor elállhat. Legtöbb hitelünk elérhető BAR-listásoknak is, a részletekről tájékozódjon az adott menüpontban.

Nem fog megjelenni.

Website example

Hozzászólás: