Banki Hitel Blog

pénzügyek, hitelek közérthetően

Megbízható esküvőszervező, precíz esküvőszervezés (Kaposvár)

április30

A Kaposvár melletti Villa Curpád Étterem & Csárda esküvők tökéletes színhelye. Az ünnepség ideje alatt garantáljuk lakodalmasházunk kizárólagos használatát, idegenektől, kíváncsi szemektől távol – az alábbiakban kedvenc éttermünk bemutatkozását olvashatjátok, ahol nemrég mi is összeházasodtunk.

Akár a somogy megyei, kaposvári hagyományokat követő mulatós csárdás lakodalomról vagy visszafogott hangulatú, ugyanakkor elegáns esküvőről, a kis létszámú, családias esküvőket nem is említve, mindig fontos, hogy tökéletesen sikerüljön, az esküvői helyszín kiválasztásától az asztalok bontásáig minden terv szerint kell, hogy haladjon. Ennek a napnak számotokra csodálatos, a vendégek számára pedig mindenkor kedves emléknek kell lennie! Ennek megvalósítására jött létre az esküvőszervezés, mint szakma. Kaposvár melletti éttermünk szeretettel vár Titeket és kedves vendégeiteket!

Amit nyújtani tudunk az ifjú párnak és vendégeinek:

  • Tökéletes esküvői helyszín, Grátisz Csárdajárat (Kaposvár – Kiskorpád – Somogy), sofőrszolgálat.
  • Szabadtéri esketés.
  • A polgári ceremónia helyszíne lehet Kaposvár is, de helyben is megrendezhető a közeli tóra, dombokra tekintő parkunkban.
  • Szükség esetén lehetőség van szabadtéri – party jellegű, sátras – esküvők szervezésére is.

Lakodalmas menü

  • újházi tyúkhúsleves esszencia zöldséggel, cérnametélttel
  • bakonyi sertésragu galuskával
  • kiskorpádi húsostál vegyeskörettel
  • házi vegyessavanyúság

Ár: mindössze 2900 Ft/fő-től

Az esküvőszervezés óriási segítség lehet Nektek. Rohanó világunkban egyre kevesebb idő jut mindenre, azt viszont tudnotok kell, hogy egy esküvő szervezése során számos apró részletre kell figyelni, ami rengeteg utánajárást, telefonálást, sok időt és legfőképpen tapasztalatot kíván meg. Ha életetek nagy napját nem szervezkedéssel szeretnétek tölteni, mindenképpen szükségetek van egy megbízható esküvőszervező szakemberre.

A Kaposvár melletti Villa Curpad Étterem kiváló esküvői helyszín, a hatalmas park szabadtéri esketésre is lehetőséget ad, igény esetén sátras, party-jellegű esküvő lebonyolítására is van lehetőség. A polgári ceremónia nem csak Kaposváron, de helyben is megrendezhető, ha erre van igényetek.

A jó esküvőszervező az esküvőben nem csupán a szépséget és az érzelmeket látja, hanem a potenciális hibákat is, amelyeket megtanul felismerni, a tapasztalata segítségével kiküszöbölni, ha mégis előfordulnak, akkor tudása segítségével helyrehozni.

Az esküvőszervező szakember, aki helyettetek tárgyal, irányít, megvalósít, hogy az első konzultáció folyamán előadott álmokból valóság lehessen, az esküvő pedig egy életre szóló emlék mind Nektek, mint a népes vendégseregnek. Csárdánktól Kaposvár mindössze 15 percre található, így igény esetén a vendégek szállítása könnyen megoldható.

További információért hívjátok az alábbi telefonszámok valamelyikét:
Telefon: +36 82 713 099
Mobil: +36 70 323 6900

Az étterem honlapján megtekinthetitek, leendő esküvőtök helyszínét:
Villa Curpad Étterem, Kaposvár

Nem fog megjelenni.

Website example

Hozzászólás: