bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Hitel BAR-listásoknak: BAR-lista hitel

Titulus: Hitel

BAR listára került? Elutasítják hitelkérelmét? Mi segítünk megtalálni a megoldást!


Cégünk ingatlanalapon jelzáloghitelezéshez kapcsolódó tevékenységet végez magánszemélyek részére, magántulajdonban lévő ingatlanfedezetre jelzáloghitelt biztosít 1M - 70M forintig. Használja online kalkulátorunkat! A bankok a törvényi szabályozásból eredően sajnos nem mérlegelhetnek a lakáshitel, jelzáloghitel igénylésének elbírálásakor, ezért jövünk mi a képbe.

Segítségünkkel meg kell tehát találni a legjobb BAR-listás / KHR-listás hiteleket, és csak ezekért szabad folyamodni. Mi a válogatás piszkos munkáját elvégezzük ön helyett. Megtaláljuk az elérhető legjobb ingatlan alapú BAR-listás, szabad felhasználású hitelt. Ha a hitelkalkulátorral kiszámolt havi törlesztőrészlet elnyeri tetszését, vegye fel velünk a kapcsolatot, és a részletes tájékozódás után megkeressük Önnek a legjobb elérhető hitelt, majd megkötni is segítünk azt.

A problémamentes ügyfelektől kezdve, bármilyen ingatlanterheléssel rendelkező ügyfélnek (BAR, végrehajtás, osztrák hitel, magánhitel, APEH/NAV tartozás, illetékhivatal, köztartozások, közüzemi elmaradások stb.) tudunk megoldást ajánlani, amennyiben megfelelő ingatlanfedezettel rendelkezik. Vályog illetve vegyes építésű ingatlanra nem vonatkozik az ajánlat.

Hitel BAR kalkulátor


A hitel futamideje 1 és 30 év között választható meg.

Igényelt hitelösszeg: Forint
Futamidő: év
APEH által igazolt jövedelem?
Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.
Az egyszerűsített hitelbírálat megengedi, hogy akár hivatalos munkáltatói jövedelemigazolás benyújtása nélkül is tudjunk hitelt közvetíteni ügyfeleinknek.



Cégünk minden típusú hitel felvételénél segíti Önt, hogy minél jobb kondíciókat találhasson, és minél jobb hitelszerződést köthessen, legyen szó jelzáloghitelről, lakáshitelről, egyszóval szinte bármiről. Mi is tudjuk, hiszen évek óta napi kapcsolatban vagyunk több bankkal, hogy a pénzintézetekben milyen az ügyintézés.

A törvényi szabályozásból adódóan különösen igaz a negatív megkülönböztetés a BAR-listásokra. Ugorjon át egy lépést, hagyja ránk a bankokkal való tárgyalást, és lépjen kapcsolatba munkatársainkkal.

Ha a hitelkalkulátorral kiszámolt havi törlesztőrészlet elnyeri tetszését, vegye fel velünk a kapcsolatot, és a részletes tájékozódás után megkeressük Önnek a legjobb hitelt, majd megkötni is segítünk azt.


Éppen ezért tudunk úgy hitelt biztosítani a BAR avagy KHR-listás ügyfeleknek, hogy elfelejthetik vagy - ha még nem volt benne részük - kikerülhetik a keserűséget, amit az jelent, hogy adóslistásként nem tudnak hitelhez jutni. Érdekes, hogy ha valaki egyszer feliratkozott a bankközi információs adatbázisba, akkor gyakorlatilag mindenhol elvágta magát. Mielőtt továbbkattintana: nálunk nem (amennyiben már visszafizette adósságát), hiszen mi éppen ezt akarjuk elfelejtetni, csak a többség tapasztalatát idézzük!

A bankok a törvényi szabályozásból eredően sajnos nem mérlegelhetnek a lakáshitel, jelzáloghitel igénylésének elbírálásakor. Lehet, hogy ön a diákhitelével maradt el, lehet, hogy a mobiltelefon befizetnivalóját nem törlesztette, nincs jelentősége, hogy mi és mekkora volt a tétel. És ez utána is kihat, hiszen a BAR-listáról öt évig nem lehet lekerülni, legföljebb státuszt lehet váltani. Ugyanis, ha aktív tartozása van, akkor aktív tag lesz (ők az aktív BAR-listások, akik sajnos a jelenlegi szabályozás értelmében nem kaphatnak hitelt). Ha ezt visszafizette, a hetedíziglen bűnhődés, amely a zsidó vallási hagyományokhoz köthető, csöndesen benyomul a tisztának látszó képbe: még öt évig láthatatlan bélyegként marad rajta az egykori rossz adóson.

Ha egy bankban nem adnak hitelt, máris lehet sejteni, hogy mi történt. Sajnos a KHR / BAR rendszer úgy működik, mint egy titkosszolgálat: nem nagyon tudja a megfigyelt, hogy valakik rajta tartják a szemüket. Nosza, menjünk egy másik bankhoz! - gondolhatja az ügyfél, ha még van kedve próbálkozni, de leg fogják hűteni a lelkesedését. Pedig valójában a bankoknak vannak KHR (vagy egykoron BAR-listás) ügyfelek számára kialakított konstrukcióik. Nem minden pénzintézet számít ilyen ügyfelekre is, de akadnak, akik nem zárják ki az adóslista tagjait a lehetőségből, hogy pénzhez jussanak, ha szükségük van rá (passzív, azaz már visszafizetett tartozás esetén).

Ezeket a bankokat persze meg kell találni, és a jelentősen rosszabb hitelfelvételi feltételekhez kötött BAR-listás hiteleket ki kell szűrni. Ahol sokkal magasabb a kamat, irreális elvárások vannak a bemutatandó papírok listáját illetően, stb., oda nem érdemes menni. Természetesen azokat az intézményeket is messzire el kell kerülni, amelyek azt hirdetik, hogy nem számít náluk, adóslistás-s a hiteligénylő vagy nem. Ugyanide tartoznak az olyan reklámok is, mint „egymillió forint csak 15 000 forintos törlesztéssel” - sajnos a futamidőről nem esik szó…

Meg kell tehát találni a legjobb BAR-listás és KHR-listás hiteleket, és csak ezekért szabad folyamodni. Mi a válogatás piszkos munkáját elvégezzük ön helyett. Megtaláljuk a legjobb, ingatlan alapú BAR-listás, szabad felhasználású hitelt, és felajánljuk önnek a honlapunkon. Azt gondolhatja: hiszen mindenki, aki lakáshitelt, gyorshitelt stb. akar eladni, azt mondja, hogy övé a legjobb hitel, akkor miért hinnék a szövegnek? Azért, mert van egy objektív mérce is, a hitelkalkulátor. A kalkulátor az egyik legügyfélbarátabb találmány a bankok néhány ezer éves történelmében, és bevezetése valódi csoda.

Akik még emlékeznek a régi időkre, azok tudhatják, hogy egy lakáshitel, építési hitel, motorhitel felvétele régen micsoda gondokat okozott - részint azért, mert csak az ügyintézővel szemben ülve derült ki, hogy mekkora összeget is kellene havonta fizetni. Akkor pedig már sokaknak nem volt lelki ereje ahhoz, hogy azt mondják, „nem”. Nos, a BAR-listás hitelkalkulátor lényege, hogy ilyen ne fordulhasson elő, ha hitelt igényelne. Egyszerűen beírja, hogy mennyi az igényelt összeg, majd beállít egy bizonyos futamidőt, és a kalkulátor nagyon pontos adatot közöl arról, hogy mennyi lesz a KHR-listás jelzáloghitel havi törlesztése. Bár kisebb eltérések előfordulhatnak, ezek legföljebb havi egy-kétszáz forintot jelenthetnek.