bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Sárospatak

Titulus: Regionális autóhitel

Sárospatak a Tokaj-hegység lábánál, a Bodrog folyó mentén fekszik, Borsod-Abaúj-Zemplén megye északkeleti részén. Már 1201-ben városi kiváltságokkal rendelkezett, ezt Imre királynak köszönhette. Jelentős kereskedelmi állomás volt a középkorban.

I. Endre építtetett itt várat. Zsigmond királytól megkapta a szabad királyi városi rangot, Mátyás királytól pedig a vásártartási jogot 1460-ban. 1531-ben alapították a híres Sárospataki Református Kollégiumot, mely akkoriban hazánk egyik legjelentősebb oktatási intézménye volt. Tanítóképző Főiskola is található Sárospatakon, mely Comenius nevét viseli, aki 1650-től tanított a Református Kollégiumban. A vár több tulajdonban is volt, birtokolta a Dobó család, a Lorántffyak, később pedig a Rákóczi família. Számos történelmileg jelentős esemény színhelyéül szolgált. Itt házasodott össze Balassi Bálint és Dobó István lánya, I. Rákóczi Györgynek pedig itt ajánlották fel az erdélyi fejedelemséget. 1871-ig mezőváros volt, majd 1968-ban megkapta a városi rangot.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Cégünk sok ügyféllel rendelkezik az ország számos területéről. Ha Ön Sárospatakon lakik, és autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt szeretne, akkor sem kell utaznia, ha minket választ. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően a szerződést mi visszük el az Ön által megadott helyre. Az ügyintézést pedig a lehető leggyorsabb és legkényelmesebb módon intézzük, mindent interneten és telefonon keresztül tudunk bonyolítani. A szükséges dokumentumokat elküldheti nekünk emailben vagy faxon is. Nem számít, hogy új vagy használt autót szeretne venni, mi mindenre találunk megoldást. Abban az esetben is tudunk segíteni, ha nem elégedett jelenlegi hitelével és szeretné azt lecserélni egy kedvezőbbre. Első lépésként mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon található autóhitel kalkulátor linkre kattint, kitölti az ott található igénylőlapot, majd visszaküldi nekünk. A beérkezést követően munkatársunk egy napon belül jelentkezni fog Önnél, hogy egyeztessék a részleteket. A szerződést pedig pár napon belül elvisszük a megjelölt helyre, otthonába vagy munkahelyére.