bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Pécel

Titulus: Regionális autóhitel

Pécel a Gödöllői kistérségben, a Gödöllői-dombság északnyugati részén, Pest megyében található. Számos kő-, bronz- és rézkori leletet találtak a térségben, ez is bizonyítja, hogy már az időszámítás előtti korszakban is lakott volt.

1338-ból származik első írásos említése. 1345-ben épült a város első iskolája, Domokos pap és János plébános kezdeményezésére. A török hódoltság alatt nem pusztult el, végig lakott település volt, csak a tizenöt éves háború következtében néptelenedett el. A tizennyolcadik században a Fáy és a Ráday család tulajdonába került Pécel. 1910-ben építette Fáy György az eklektikus stílusú kastélyát, melyet a második világháború után mezőgazdasági iskolává alakítottak át. Ráday Pál pedig az 1720-as években kezdte megépíteni a Ráday-kastélyt, melyet később barokk stílusban alakítottak át. 1825-ben az épület leégett. A család elárverezte, így került a Kelecsényiek birtokába. A második világháború után a MÁV tulajdonába került, kórházként üzemelt, majd később átadták a Műemlékek Állami Gondnokságának. Pécelen található a Bagolyvárként ismert villa is, melyet a huszadik század elején építettek.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Cégünk sok ügyféllel rendelkezik az ország számos területéről. Ha Ön autóhitelt, autólízinget vagy gyorskölcsönt szeretne, akkor keressen meg minket. Kérjen ajánlatot honlapunkon keresztül, úgy, hogy az autóhitel kalkulátor linkre kattint. Töltse ki az ott található űrlapot, majd küldje vissza nekünk. Munkatársunk meg fogja keresni Önt egy napon belül, és ha megfelelő az ajánlatunk, akkor el is indítjuk a kérelmet. Ha nem a fővárosban lakik, hanem például Pécelen, akkor sem kell aggódnia amiatt, hogy sok időt vesz igénybe az ügyintézés az utazás végett. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően mi visszük házhoz a szerződést. A bírálathoz szükséges dokumentumokat pedig elküldheti emailen vagy faxon keresztül. Garantáljuk a leggyorsabb ügyintézést, nem kell befáradnia személyesen irodánkba, mert mindent el tudunk intézni telefonon és interneten keresztül. A szerződést pedig pár napon belül elvisszük az Ön által megjelölt helyre, otthonába vagy munkahelyére.