bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Mór

Titulus: Regionális autóhitel

Mór Fejér megye északnyugati részén található, a Vértes és a Bakony közti völgyben, a Móri-árokban fekszik. Felszínére leginkább a dombok és hegységek jellemzők. 1758-ban megkapta a mezővárosi rangot, 1984-ben pedig Monor lett a századik magyar város.

Egyik fő nevezetessége a Láncos-kastély, melyet az 1790-es évek elején építettek. Az előtte húzódó lánckerítésről kapta nevét. A tizennyolcadik és tizenkilencedik században jelentős károkat szenvedett a kastély, földrengések következtében. Jelenleg a móri polgármesteri hivatal működik az épületben az 1990-es évek óta. Móron egy másik kastélyt is építettek 1762-1766-ig, a barokk stílusú Lamberg-kastélyt. A Láncos-kastélyhoz hasonlóan ezt is földrengést rongálta meg, így egyes részeit újjá kellett építeni. Ma az épület Kulturális Központnak ad otthont. Könyvtár működik itt, szakköröket, műhelyeket és tanfolyamokat tartanak az épületben. Ezenkívül kiállításnak is teret ad a kastély.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Ha szeretne autóhitelt, de kevés ideje van az ügyintézésre, akkor keressen fel minket. Akár Móron vagy környékén lakik, Önnek akkor sem kell aggódnia a távolság miatt, nem kell egy lépést sem tennie, ha autólízinget, autóhitelt vagy gyorskölcsönt szeretne. Modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően, nem kell személyesen befáradnia irodánkba, mert mi visszük a szerződést oda, ahol Önnek a legkényelmesebb, otthonába vagy munkahelyére. Tudunk segíteni, ha új vagy használt autót vásárolna hitelre, eladná a régit, vagy akár lecserélné jelenlegi hitelét egy kedvezőbbre. Első lépésként mindössze annyit kell tennie, hogy a honlapunkon található autóhitel kalkulátor linkre kattintva kitölti az ott található igénylőlapot és visszaküldi nekünk. Miután ez beérkezett, munkatársunk felkeresi Önt egy napon belül és elindítjuk a kérelmet. Biztosítjuk a gyors és kényelmes ügyintézést, hiszen mindent el tudunk intézni interneten és telefonon keresztül. A dokumentumokat pedig, amik a hitel bírálatához szükségesek, elég, ha faxon vagy emailben küldi el hozzánk.