bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Monor

Titulus: Regionális autóhitel

Monor Pest megyében, a Duna-Tisza közén található. Legmagasabb pontja a Strázsa-hegy, melyet a hagyományok szerint onnan neveztek el, hogy a török időszakban erről a pontról kémlelték a vidéket, hogy megóvják a portyázó török katonáktól.

A város környékén régen sok mocsár és tó volt. Az itt található halállomány élelemmel szolgált a helyi lakosoknak, az iszap és a mocsarak növényvilága pedig nyersanyagot nyújtott az építkezésekhez és a használati eszközök készítéséhez. A térségben található Forrás-vidéket természetvédelmi területté nyilvánították, a közelben lévő Csévharaszt és Nyáregyháza pedig hazánk egyik legszebb homoki erdősztyepp-vidékei. Monorra jellemző volt a mezőgazdaság, a rét-és legelőgazdálkodás, az arra alkalmas területeken szántóföldi gazdálkodás, illetve szőlő-és gyümölcstermesztés. 1630-ban megépült a Református Nagytemplom, melyet 1702-ben barokk stílusban újjáépítettek, 1773-ban pedig bővítettek. A város érdekessége továbbá a Strázsa-hegyi pincesor, ahol kilencvennyolc tizenkilencedik századi borospince tekinthető meg.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR »

Ha autóhitelt szeretnénk felvenni, ne az legyen a szempont, hogy a lakóhelyünkhöz legközelebbi céggel szerződjünk. Manapság már nem számít a távolság, nem feltétlenül kell személyesen elmennünk az adott cég irodájába. Ha minket keres fel autóhitellel, autólízinggel vagy gyorskölcsönnel kapcsolatban, akkor a szerződés aláírását otthonában vagy munkahelyén is intézhetjük. Ha Ön Monoron lakik, akkor sem kell beutaznia a fővárosba, modern mobilbankár szolgáltatásunknak köszönhetően mi megyünk házhoz, az ország területén bárhova. Ügyfeleinknek garantáljuk a gyors és kényelmes ügyintézést, mindent meg tudunk oldani interneten és telefonon keresztül. A hitelbírálathoz szükséges dokumentumokat pedig küldje el nyugodtan faxon vagy emailben. Önnek első lépésként mindössze annyit kell tennie, hogy felveszi velünk a kapcsolatot honlapunkon keresztül. Az autóhitel kalkulátor gombra kattintva töltse ki és küldje vissza az ott található űrlapot. A beérkezést követően kollégánk egy napon belül fel fogja keresni Önt. Akár új autót szeretne vásárolni, akár használtat, mi segítünk Önnek abban, hogy a legmegfelelőbb kondíciókkal tegye mindezt.